Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Да претпоставим: али нећеш?
Naš koliko me boli pipa da ga branim, kažem ti onako kako jeste. Znaš da se ne oživljavaju teme stare nekoliko godina, ako ti je stalo do nekog pitanja i predloga, što nisi otvorio novu temu i napisao ako je iole smislen predlog i pitanje?
Зашто бих отварао нову тему, шта то мења? Зашто је не бих оживљавао, коме ћу да нашкодим тиме? Зашто је уопште онда и даље откључана?
Pekki je Zezator?
Dušane, kad bi vas trojica otišli nešto da napišete možda meni ne bi bio toliki smor da sedim i čitam ove postove na kuknjavi za veliku decu...
Ibro, da li ti to mene optužuješ za nešto?
Reci mi da nisi ozbiljan?
Nema problema. Volim da dobro ugostim svakog svog gosta. Kažu, prava domaćica. Dakle, kada budeš imao vremena, dobrodošao si. :)
Ово је смислен пост?
Озбиљан сам.
Умеш ли да водиш комуникацију без вребања прилике за бан и без претњи бановањем?
Brus kad budem imao nešto da napišem napisaću, nikad nisam silio sa definicijama pa neću ni sad.Trenutno mi je daleko važniji faks osim toga pomalo me je blam da išta pišem na sajtu gde je bivši emos moderator.
hahaha, ma ne forsiram ja nikog, samo mi je strašno dosadno kad je najaktivniji deo sajta "Udrimo po Kostiću, on je najsitiniji" ili "Danas ne volimo Stefana"... od kada nema Care nema više ni kvalitetnog hejta prema njemu...
hahaha, ma ne forsiram ja nikog, samo mi je strašno dosadno kad je najaktivniji deo sajta "Udrimo po Kostiću, on je najsitiniji" ili "Danas ne volimo Stefana"... od kada nema Care nema više ni kvalitetnog hejta prema njemu...
Какво је ово извртање ситуације, свега што сам изнео сад. Да не поверујеш.
Slažem se zbog toga će biti dosta interesantnije kad konačno popije razmod :)
Nije samo do care bilo ih je više al nisu više na sajtu odbanuj caru,burzuma,joguta pa ćete imati kvalitetan hejt :)
Poslušajte ovaj savet. Bilo bi nam mnogo zanimljivije. :)
Jogurt <3
Nisam ni jednog od njih banovao, neću ni odbanovati, a iskreno, jedino Burzum mi nešto pozitivno odzvanja u sećanju.
Ibro, šta ja izvrćem? Rekao si lepo da si pisao kaizenu i da ti je on odgovorio, šta sad hoćeš - da pitam kaizena šta ti je odgovorio pa da to ponovo napišem? Šutiraš mrtvu mačku.
Каизен не може да ми одговори зашто костић сматра да је оно спем, каизен не може да ми одговори зашто костић има двоструке аршине, каизен не може да ми одговори зашто костић узме па одједном људима побанује дупле налоге, иако то никоме до тад није сметало.
Али други модови сматрају да могу да одговарају уместо костића, очигледно.
Ovaj sajt još uvek jede postove. Kaizene, može bez tog ždranja više? Čemu trud, čemu trošenje slova na jedno ništa na kraju? Nije lepo. Sada opet da napišem nije isto. A ovu glupost pojesti neće, sigurna sam.
ed: Pa da. :)
Eto vidiš kako može lepo - kad ovako formulišeš onda ja znam da treba da te ignorišem i da sačekam da ti Kostić odgovori. Sad je sve jasno.
Е да знаш да ми је драго, без икакве ироничности или саркастичности.
Да дочекам и неку нормалну комуникацију, а не само претње бановима и "фазоне" уз чувени :-)
na ovoj temi nikad ne banujem, osim ako neko eksplicitno vređa drugog autora
http://vukajlija.com/forum/teme/41890-zahtev-za-korisnicko-ime#post_1964554
Ово је смислен пост?
Наравно да јесте, човек је питао, ја му одговорио. лоло