Разноразно питање

1. koji autor ima najviše definicija na groblju?

2. Šta ste toliko zapeli za groblje? Nedostaje vam inspiracija pa se bavite nekromantijom?

Jok nego zbog čitanja određenih autora ja sam uplatio ktitor jedared samo zbog toga

3. neka forma ordena će sigurno biti i za tu svrhu, normalno da neće svako moći da blene po grobljima...

4. Aj mi neki ktiša ili modoje kažu koliko imam sahranjenih?

5. Костићу, кад си тако ажуран, ајде да ми објасниш зашто си овде рекао да је спем то што сам на овој теми написао да је предлог Суровог одличан и питао да ли Каизен чита певетеове, да бих знао да ли вреди да га питам за то?

Објасни нам зашто теби тај мој пост није имао смисла, ни циља, те потпада под спем?

Због тога сам морао да се присетим шифре глупшег налога и онда да се сам уверим да ли Каизен чита певетеове. Чита. Бар је мој прочитао.

ДАЈ СВЕ ОД СЕБЕ ДА ОБЈАСНИШ ДА НЕ ЗЛОУПОТРЕБЉАВАШ ПРИВИЛЕГИЈЕ КОЈЕ ИМАШ КАО МОДЕРАТОР. МОЖЕШ ТИ ТО!

6. Šanzame imaš 76.

Ibro, ko mi te diro, jebem li mu supicu sa slovima...

7. ДАЈ СВЕ ОД СЕБЕ ДА ОБЈАСНИШ ДА НЕ ЗЛОУПОТРЕБЉАВАШ ПРИВИЛЕГИЈЕ КОЈЕ ИМАШ КАО МОДЕРАТОР

Kad je stefi išta objasnio glavni argument mu je "Ja sam mod to je spem" lolo

8. Kad je stefi išta objasnio glavni argument mu je "Ja sam mod to je spem" lolo

Ја сам мод, зашто не бих смео да проваљујем у Зезаторов мејл? Зашто нам је Каизен онда омогућио да видимо мејл адресе чланова сајта?

9. Ја сам мод, зашто не бих смео да проваљујем у Зезаторов мејл?

Ja nemam ovu opciju, mene izgleda zajebali...

10. Nekropostovanje za medalju, našao si temu staru 4 godine i napisao "Super predlog surovi".

11. Kakvo provaljivanje u mejl?

12. Remac, što mu podgrevaš sarmu, zna on šta je napisao nego se ovde pravi žrtva :))

13. Remac

Nekropostovanje za medalju, našao si temu staru 4 godine i napisao "Super predlog surovi".

И поставио питање. То не видиш или не желиш да видиш? Капирам да се вас двојица познајете приватно, али нема потребе да глумиш дрвеног адвоката.

14. Допуна: Каизен ми је иначе одговорио на то питање, између осталог.

15. МОЖЕШ ТИ ТО!

U pravu si, mogu.

16. Šanzamm

Kakvo provaljivanje u mejl?

Питај Зезатора, односно Пеккија.

17. Naš koliko me boli pipa da ga branim, kažem ti onako kako jeste. Znaš da se ne oživljavaju teme stare nekoliko godina, ako ti je stalo do nekog pitanja i predloga, što nisi otvorio novu temu i napisao ako je iole smislen predlog i pitanje?

18. Kad smo već kod drvenih advokata i ranije je bilo modova na koje su se žalili autori al ni jedan nije imao ovolko advokata.Jel vas stefi plaća il radite dobrovoljno?
    Pustite stefija da odgovori nekad za promenu.
    EDIT

StefanKostić

МОЖЕШ ТИ ТО!

U pravu si, mogu.

Hahahahah ajde života ti i to da vidimo

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.