Разноразно питање

1. Wrong use of term "bukvalno".

Како знаш да није било буквално ?

лололо

2. Ибро

Питај Зезатора, односно Пеккија.

Molim? Davno je objašnjeno bilo šta na tu temu, na koju ne planiram da se vraćam. Pekki nije Zezator. Hvala lepo.

3. StefanKostić

МОЖЕШ ТИ ТО!

U pravu si, mogu.

начека се ја овде, значи, не можеш да докажеш.

4. Види шта је овај приметио: http://vukajlija.com/forum/teme/20334?strana=505#post_1857213

А ко је први почео да зајебава Пекија и ко је начешће то радио? Костић.

Довољно је сабрати 2 и 2.

Је л' ти знаш шта си управо одвалио? Лоше дечко. Како из тога што му је неко упао на профил и што је Костић почео да "зајебава" Пекија следи да је Стефан Костић упао на налог Зезатору?

И ако се не варам, Пеки, Зезатор ти је неки рођак или је и то била празна прича?

5. Pekki

Taj fazon :)

ХАХАХАХАХАХ, које лудило. Па он је предводио померање дупета теби, он те први уништавао. Све боље од бољег :)

6. И ако се не варам, Пеки, Зезатор ти је неки рођак или је и то била празна прича?

Брат ког нико никад није видео.
    Али зајеби то, не могу да докажем, мада свакоме ко не жели да се прави блесав је јасно.

7. То сам питао Пекија, а тебе сам питао нешто друго.

8. Одговорио сам ти:

мада свакоме ко не жели да се прави блесав је јасно.

9. Ibro je Zezator? Ovo kao neki krimi roman. I, ko je koga ubio na kraju? :)

10. Ајде без подјебавања, бар од тебе то нисам очекивао.

Костићу, хоћеш ли ми одговорити на ово:

Костићу, кад си тако ажуран, ајде да ми објасниш зашто си овде рекао да је спем то што сам на овој теми написао да је предлог Суровог одличан и питао да ли Каизен чита певетеове, да бих знао да ли вреди да га питам за то?

Објасни нам зашто теби тај мој пост није имао смисла, ни циља, те потпада под спем?

11. Како смарају те сцене око дуплих, тролови генерално, добро Реме рече, кул је то понекад, али прељева.

12. По цену тога да звучим као шупак, твој исказ, судећи по улазним параметрима никако није таутологија, чак слободно могу да кажем да твој исказ може да буде тачан у једној од четири варијанте. Дефинитивно би требало да прочиташ нешто са чим ћеш ући у свет логике, интересантна је то наука. А ако твоја претпоставка само у 25 посто случајева може да буде истинита, а ти не можеш да је докажеш то је клевета, капираш?

13. Како из тога што му је неко упао на профил и што је Костић почео да "зајебава" Пекија следи да је Стефан Костић упао на налог Зезатору?

Zato što misli da smo ista osoba.

И ако се не варам, Пеки, Зезатор ти је неки рођак или је и то била празна прича?

Kakve ima veze da li mi je rod/poznanik/šta god, u svakom slučaju, ja nisam on. To vam je dovoljno.

Hе могу да докажем.

Onda ne kleveći ako ne možeš da dokažeš. Bolje reci čiji si dupli.

14. Ц60, лако је то рећи кад ти тебе нико није бановао више пута и побрисао постове где се налазе разлози за бан.

Реме, а где сам ја то експлицитно написао "Стефан Костић је урадио то и то"? Кад већ желиш да залазиш у ситна цревца. А да ја тебе питам: зашто глумиш дрвеног адвоката? Питања су постављена Костићу, а не теби.

15. Onda ne kleveći ako ne možeš da dokažeš. Bolje reci čiji si dupli.

испрати причу од почетка, уопште не кријем ко сам. костић ми је трајно бановао Ђоку Бомбу са бесмисленим објашњењем, зато што ме не подноси под било којим налогом.

16. Коначно нешто духовито да прочитам :)

17. Kakve ima veze da li mi je rod/poznanik/šta god, u svakom slučaju, ja nisam on. To vam je dovoljno.

Заправо нема никакве везе Пеки, него шитах само онако.

Реме, а где сам ја то експлицитно написао "Стефан Костић је урадио то и то"? Кад већ желиш да залазиш у ситна цревца. А да ја тебе питам: зашто глумиш дрвеног адвоката? Питања су постављена Костићу, а не теби.

Не глумим дрвеног адвоката, него не могу да поверујем да постоји таква њушка. Јеботе, није ми јасан принцип закључивања. Еквивалент је овоме:
    Он је био у свађи са Славком, неко је убио Мирка. Он је убио Мирка. Који курац?

Ја сам поставио једно питање, на које сам додуше добио глуп одговор. Али ајде. Доста смо срали овде. Тема се зове "разноразно питање".

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.