Шерлоче, већ ме заболе, било ми геј да стављам лептириће и ник мала принцезица. Јебига, адвокадо, ником нисмо изгурали питање, не видим фрку, мада, ево свакако, готово је, мој пол више није упитан. :)
izvinte što upadam u razgovor nenajavljen, al neka mi dežurni moderator kaže, ali iskreno ako može, zašto ovaj lik nije banovan onoliko koliko dolikuje i trebuje za bacanje one odvratne ''KLETVE'' na drugog autroa?
nego:
Valsinarb90
Poželeo žute dunje, žute dunje iz Stambola. Simboličan ban za onoliku kletvu.
Pa jel on stvarno Džimsonov duplak il koji kurac pa ima ovoliku protekciju?
EDIT:neam ništa protiv Vljasbunara, vidi se da je lik prso i slično, samo ne kapiram ovoliko tolerancije prema njemu.
EDIT:neam ništa protiv Vljasbunara, vidi se da je lik prso i slično, samo ne kapiram ovoliko tolerancije prema njemu.
Није сигурно Џимијев дупли. У ствари није дупли, и у то смо сигурни.
И да, нисам дежурни мод. :)
Traži što ranije i ne potcenjuj mnogoljudnost studenstkog tela. U poslednjem trenutku ostanu šupe po dvorištima i čerpićare u marinkovoj bari. Smrzla bi se da si imala prilike da vidiš neka od mesta koja su moje kolege znale i prilično masno da plate. Osim naravno, ako si ljubitelj tuširanja kod nekog drugog jer kupatila nema ili sranja u poljaku.
Nemojte ljudi, dosadno je baz Valsinarba, a i koga dotiču riječi tipkane rukom tamo nekog tamo neđe za kompjuterom, onda bi on trebao da porazmisli je li i dalje za ovaj sajt.
па ајде сад Меśо да се сви вријеђамо јер те ријечи никога не би требале да погоде ? Да је ово написао неки мање познат аутор био би много дуже удаљен са сајта , а реално је и сморио и без њега је много забавније.
Јесте, неко непознат дође и критикује дефиницију и успут мало увреди и већ га нема 14 дана, а овај вређа сваки дан и тек понекад се сете да га симболично банују на пар дана. Ако је тако, онда бар вратите Кизу, сигурно не претерује к'о овај.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Шерлоче, већ ме заболе, било ми геј да стављам лептириће и ник мала принцезица. Јебига, адвокадо, ником нисмо изгурали питање, не видим фрку, мада, ево свакако, готово је, мој пол више није упитан. :)
Ц60 је будућа колегиница! :)
izvinte što upadam u razgovor nenajavljen, al neka mi dežurni moderator kaže, ali iskreno ako može, zašto ovaj lik nije banovan onoliko koliko dolikuje i trebuje za bacanje one odvratne ''KLETVE'' na drugog autroa?
nego:
Poželeo žute dunje, žute dunje iz Stambola. Simboličan ban za onoliku kletvu.
Није сигурно Џимијев дупли. У ствари није дупли, и у то смо сигурни.
И да, нисам дежурни мод. :)
Ne spemujte bre!
Imam ja jedno pitanje. Kace ordenje?
okej. aj sad neki dežurni nek odgovori:)
Ау, све је могуће, ја иначе још нисам одлучила. :)
Београђанка, скоро сигурно.
Да не буде спема, је ли боље за лето, тј. септембар, већ тражити понуду, или чекати ону у последњој минути, шта изађе повољније?
боље тражи, јер су те ласт минт неизвесне углавном, и остану попусти на већ скупа места. Мислим да је и ризик, а и да није исплативо. :)
Traži što ranije i ne potcenjuj mnogoljudnost studenstkog tela. U poslednjem trenutku ostanu šupe po dvorištima i čerpićare u marinkovoj bari. Smrzla bi se da si imala prilike da vidiš neka od mesta koja su moje kolege znale i prilično masno da plate. Osim naravno, ako si ljubitelj tuširanja kod nekog drugog jer kupatila nema ili sranja u poljaku.
Фала грујане и Реме, од сутра у потрагу. :)
Beograd? Ne valja to. Kažu da su tamo svi stanodavci babe bez jedne noge koje ti ne daju da se tuširaš svaki dan i koriste smeđi šećer jebote.
Сад и ти, као да нисам довољно сјебана по том питању. Бићу смећар, каке студије, шта кој мој. :)
Ajte bacite link od posta gde je Vlasuljar bacio kletvu. Ljubac za sve u studiju. :**
http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=731#post_1964970
E bas sam i ja to trazio hvala Stivene.
Nemojte ljudi, dosadno je baz Valsinarba, a i koga dotiču riječi tipkane rukom tamo nekog tamo neđe za kompjuterom, onda bi on trebao da porazmisli je li i dalje za ovaj sajt.
па ајде сад Меśо да се сви вријеђамо јер те ријечи никога не би требале да погоде ? Да је ово написао неки мање познат аутор био би много дуже удаљен са сајта , а реално је и сморио и без њега је много забавније.
kako se reklamira definicija na fejsbuk?
Јесте, неко непознат дође и критикује дефиницију и успут мало увреди и већ га нема 14 дана, а овај вређа сваки дан и тек понекад се сете да га симболично банују на пар дана. Ако је тако, онда бар вратите Кизу, сигурно не претерује к'о овај.
Kliknes na "svidja mi se".