Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Problem je što jeste čista.
Imaš neki poseban komplet, kao sunđer i neka četka, imam ja to, ne znam gde ima da se kupi.
ja plazmu obično obrišem rukom, ili umočim u mleko, ali retko se desi da se uprašnjavi...
neće mu sigurno faliti ništa ako ga isprskaš razblaženim alkoholom
A razblaženim sredstvom za prozore? Ili hidrogenom? Što mrzim novu tehnologiju koju ne smeš da dezinfikuješ i ukloniš bakterije sredstvima za dezinfekciju samo zato što je osetljiva i što će se pokvariti. Pu!
Bruce, kao i uvek duhovit. :D
Kakva četka?
Ima neka krpica specijalna za brisanje tog ekrana, znam da mi je žena stalno spominje, ali ne kapiram zašto...
Jelenska kožurda.
Ma slobodno sredstvom za prozore.
Nekim jeftinijim jer je u vecini slucajeva blago koncentrovano.
Nisu to uši da ih pereš hidrogenom.
Nežno jer ne želiš da oštetiš gornju površinu.
ma krpa bre obična, ovalžena, suva, namazana s guščju mas, krvjlu od kokoške, nema tu palamuda, šta se tripujete.
Hahahahaha Bruce. :D
Sutra idem na čas engleskog pa ću usput da svratim do radnje bele tehnike i da pitam. Uzgred, dobili smo tv na poklon i nisam nešto oduševljena. Tv k'o tv.
Ја сам купио за монитор неки гел у спреју (?), попрскаш тиме и обришеш крпом, добијеш и то у комплету. Требало би да има у већим маркетима у делу где је техника, ја ово узео у Темпу.
Najbolje je da odeš u neku optičarsku radnju i kupiš od njih krpu za naočari...
Manijače to si pobrkao nešto. Tim se brišu oni stariji tv uređaji. Ovo je osetljivo pa treba nešto blaže.
ja se još uvek držim nezamenljive krpe, po mogućstvu pamučne.
EDIT: NJ, ne LJ, lololo
Oćem, otićiću do radnje. Fala vam na nesebičnim savetima. :)
Probaj običnom salvetom, al pre toga vlažnom krpom. Ona će da upije preostalu vlažnos s površine i neće ostati muzge.
Sta bi sa Frenkijem pa ne dolazi vise na sajt vidim da je na tarzaniji aktivan a ovdje pravo batalio, fali covjek da objasni neke stvari
Френки није уметник, он се продаје за паре.
Смаркооооо. Ђе си аветињо, сунце ти јебем. Ајд' на Фејзбука, дедер. :)
Не знам одакле ти сад он паде на памет. Е да, искрено најновије дефиниције дуго нису биле боље. Јер их мало људи пише, то јест, жгадија се скупља на постерима и реакцијама, тако да не фали човек много. Мени више фали Бурзум иако је писао једну у месец дана. Гамби као форумџија и та нека екипа људи. Гручо и Гвозденовић као аутори, Цепач атома и ти људи. Онда Војтек што рецимо ретко пише, итд.