Разноразно питање

1. Cuprijci, Bajnobastani, Ljubovijci.

2. Хвала (ако ме не зезате :)
    Јбт, Ћупријци, ја то не могу ни да изговорим :)

3. Bajobaštani i Ljubovljani

4. Ћупристанери

5. Ћупристанери ми делује као најлогичније...

6. Dakle, ima li još neko osim gospodina pacova da zna dobro italijanski? Stvarno mi treba, najebaću

7. E, Jovičić reče da studira italijanski, pitaj njega...

8. Znam lika iz Cuprije, zovemo ga jednostavno Cuprija.

9. Ako bi moga neko da pokuša da mi nađe album One For The Road od Paceshiftersa, bio bih mu vrlo zahvalan.
    Vaš ja.

10. ел зна неко како иде она тема о сексу де је на власуљарски начин именована? нешто типа "коитус између две јединке у циљу забаве без чина репродукције" ?

11. POZDRAV ZA BRATA SXOMARU!

I ovaj..
    Jel ima leba ono sto pricaju da ce auto skola da traje 9 meseci i da kosta soma evra?

12. За ове што помињу Ћуприју. Ћупричани они зову себе.

13. Е да га јебем сад, како више да знам шта је исправно. Зваћу их једноставно људи из Ћуприје.

14. SnobIvanKenjoBi

Dakle, ima li još neko osim gospodina pacova da zna dobro italijanski? Stvarno mi treba, najebaću

ne znam preterano dobro, al' imam ispit za nekol'ko dana.. :D
    kaj ti treba?

15. Čime da brišem ekran plazma tv-a? U upustvu piše da se koristi meka mokra krpa i da se koristi čista voda, bez hemikalija. Ja tako uradila ali je postalo murgavo. :(
    Postoji li neki drugi način ili da ne radim po uputstvu? Čime, vi koji imate plazmu, obično brišete?
    Friends and moderatori, i miss you.

16. Ja tako uradila ali je postalo murgavo.

Чиста крпа. ;)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.