Mozda je malo teze da skapirate samo kroz ovakvo objasnjenje, ali pokusacu. Trik ide ovako: Lik mi da karte da izmesam i zapamti gornju. Onda ih stavi iza ledja (iza ledja nema nikog da mu govori) i stavlja jednu po jednu kartu na vrh spila i pokazuje prema nama (publici) i govori koja je to karta. Rekao je ako do sutra skontamo foru, dace nam 50e. Znam da hoce, poznajem ga, burzujcina je i uvek odrzi datu rec. A + sto cu ispasti frajer ako ja jedini skontam.
Ima li neko ideju kako on to radi?
odvoji 5-6 karata koje nauci po redu, zatakne ih u zadnji dzep, ostale mijesa i folira se kako dolikuje, pa stavi ruke iza ledja, izvuce onih 5-6 iz zadnjeg dzepa i pokazuje vam jednu po jednu... Voilà!
Mozda je malo teze da skapirate samo kroz ovakvo objasnjenje, ali pokusacu. Trik ide ovako: Lik mi da karte da izmesam i zapamti gornju. Onda ih stavi iza ledja (iza ledja nema nikog da mu govori) i stavlja jednu po jednu kartu na vrh spila i pokazuje prema nama (publici) i govori koja je to karta. Rekao je ako do sutra skontamo foru, dace nam 50e. Znam da hoce, poznajem ga, burzujcina je i uvek odrzi datu rec. A + sto cu ispasti frajer ako ja jedini skontam.
Meni drug pokazivao slican trik.
Npr one kineske karte imaju ribu..
Kada gledas lice karte, sve su ti iste, kao ogledalo..
E kada gledas poledjinu karte.
Nije isto.
Nije isto kada zarotiras za 180 stepeni.
Ako ima na poledjini karte nesto po cemu moze da prepozna kartu. U tome je caka.
Razumes?
Ali on stavi kartu iza ledja na pocetak spila i onda nam pokaze. Ne vidi on poledjinu karte. On nama pokaze prvu kartu u spilu, u vidi poledjinu poslednje.
Можда има склоп трика који ми је друг показао јуче, он узме и измијеша карте и запамти ону прву нпр нека буде 3 треф
е сад, он каже мени ДАЈ МИ СА ВРХА ТРОЈКУ ТРЕФ, ја узмем и дам му неку рандом карту (нека буде 2 купа), он види која је и онда ми као њу тражи ДАЈ МИ ДВОЈКУ КУПА ИЗ СРЕДИНЕ и ја му опет дам неку рандом карту, оно буде нпр кец мача и онда ми каже ДАЈ МИ КЕЦА МАЧА ОДОЗДО и ја му дам ону што је он запамтио кад је мијешао карте тако да како год обрнеш он има све карте код себе које је рекао да му дам...
Можда има неке елементе тог трика ако их је мога извес' како? :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Čiji je ovo citat "ili se šalimo sa svime ili ni sa čim"?
Isusov
natnat, pogledaj na jutjubu klipove criss angela, pa objasni to. aha! :D
Alo brate, koje je rase Nani?
Deder pogledaj film "Avatar" pa objasni to. aha! :D
Saću.
Ko je bre Nani?
Criss Angel?
Tipicna pozercina.
Нани је афроамериканац.
Ne sviđa mi se Kris, plitko je, a dovoljno je da pročitaš komentare, pa ti je sve jasno.
odvoji 5-6 karata koje nauci po redu, zatakne ih u zadnji dzep, ostale mijesa i folira se kako dolikuje, pa stavi ruke iza ledja, izvuce onih 5-6 iz zadnjeg dzepa i pokazuje vam jednu po jednu... Voilà!
To sam i ja mislio, ali kune se u majku da nema nista u dzepu.
pa dobro, ne mora bukvalno u dzepu... negdje tuda
Kakva je poledjina karte?
Crvena. Sve su iste.
Meni drug pokazivao slican trik.
Npr one kineske karte imaju ribu..
Kada gledas lice karte, sve su ti iste, kao ogledalo..
E kada gledas poledjinu karte.
Nije isto.
Nije isto kada zarotiras za 180 stepeni.
Ako ima na poledjini karte nesto po cemu moze da prepozna kartu. U tome je caka.
Razumes?
ono kao nov spil, nema sanse da je neka ogrebana, oznacana ili tako nesto?
Ili na primer to..
Ako njemu das kartu on moze da je malo zakrivi, izgrebe, oznaci nekako.
Ali on stavi kartu iza ledja na pocetak spila i onda nam pokaze. Ne vidi on poledjinu karte. On nama pokaze prvu kartu u spilu, u vidi poledjinu poslednje.
Можда има склоп трика који ми је друг показао јуче, он узме и измијеша карте и запамти ону прву нпр нека буде 3 треф
е сад, он каже мени ДАЈ МИ СА ВРХА ТРОЈКУ ТРЕФ, ја узмем и дам му неку рандом карту (нека буде 2 купа), он види која је и онда ми као њу тражи ДАЈ МИ ДВОЈКУ КУПА ИЗ СРЕДИНЕ и ја му опет дам неку рандом карту, оно буде нпр кец мача и онда ми каже ДАЈ МИ КЕЦА МАЧА ОДОЗДО и ја му дам ону што је он запамтио кад је мијешао карте тако да како год обрнеш он има све карте код себе које је рекао да му дам...
Можда има неке елементе тог трика ако их је мога извес' како? :)