ima i neka fora sa brojanjem kad mijesas, sad ne mogu tacno da se sjetim kako ide, al kad se mijesaju karte broji se i mijesa tako da ti se karta koju si ti izvukao vrati na vrh ili tipa na sredinu npr 13ta, i on ko fol trazi al sam je stavi tu gdje treba.
Stani, koliko ja kapiram, izmešaš karte, i daš mu da zapamti gornju kartu.
Onda ih stavi iza ledja (iza ledja nema nikog da mu govori) i stavlja jednu po jednu kartu na vrh spila i pokazuje prema nama (publici) i govori koja je to karta.
Ovo mi baš nije najjasnije. Ajd detaljnije objasni kako izgleda trik.
Veća je korist od toga nego od kinte koju ćeš uzeti.
Ovo je jako prost trik,koji se pokazuje na blic i iznenada,a često ga ne treba ponavljati.
Uzimate špil karata u ruke i stavljate ih iza leđa.Zatim izbacujete špil tako,da je donja karta okrenuta prema posmatračima i pri tome govorite koja je.Vraćate špil iza leđa i ponovo ga izbacujete;sada je vidljiva druga karta,koju takođe pogađate.Na taj način,iza leđa prebacujete kartu po kartu,a svaku pogađate.
IZVOĐENJE : Kada prvi put stavljate karte na leđa,potrebno je,da neprimetno zapamtite poslednju kartu špila.Dok su karte iza leđa,jedan deo špila preokrećete „licem na gore“ Kada pokazujete i govorite kartu sa dna špila,vi istovremeno vidite gornju kartu sa špila.Vraćate karte iza leđa,nju prebacujete na dno,izgovarate je,a istovremeno gledate gornju kartu,koja će se prebaciti na dno i biti izgovorena u sledećem potezu.
Jasno je sasvim,da vam niko od posmatrača ne sme biti iza leđa,a ni sa boka.
Да ли аутомобил мора по Закону о саобраћају или било којем другом закону о сигурности у саобраћају да има десни ретровизор? Другарица ме убеђује да мора да има све ретровизоре, а сећам се отприлике да ми је инструктор рекао да су обавезни једино леви и средњи. Леви треба за претицање, за то може и средњи да служи, а за престројавање треба десни, али такође и ту служи средњи. Она каже да се не можеш престројавати гледајући у средњи ретровизор. Кажите ми да десни није обавезан и да нигде у Закону није прописан као обавезан, па да је јебем.
Smare, aj' sad prevod za te znakove, šta ti je kupa, šta je mača? :)
Zanimljivo SMarko, ali mi izgleda nije od pomoci. Dobra je fora srkoz, ali nisu isti elementi trika.
PAM!
ahhaahahaah
http://www.youtube.com/watch?v=iEh8dY_b0OY
Ostavi se toga. Dokazana lazovcina. Vise postujem Big Laleta kao madjionicara nego tog Cris Angela.
Puppet, da vidim trik ili slicno mozda bih lakse mogao da razjasnim :)
Ovako slabo razumem :)
ima i neka fora sa brojanjem kad mijesas, sad ne mogu tacno da se sjetim kako ide, al kad se mijesaju karte broji se i mijesa tako da ti se karta koju si ti izvukao vrati na vrh ili tipa na sredinu npr 13ta, i on ko fol trazi al sam je stavi tu gdje treba.
jbg... da si snimio mozda bi i pogodili :)
Ma znam nego mi smiješno :)
Stani, koliko ja kapiram, izmešaš karte, i daš mu da zapamti gornju kartu.
Ovo mi baš nije najjasnije. Ajd detaljnije objasni kako izgleda trik.
Veća je korist od toga nego od kinte koju ćeš uzeti.
Uzimate špil karata u ruke i stavljate ih iza leđa.Zatim izbacujete špil tako,da je donja karta okrenuta prema posmatračima i pri tome govorite koja je.Vraćate špil iza leđa i ponovo ga izbacujete;sada je vidljiva druga karta,koju takođe pogađate.Na taj način,iza leđa prebacujete kartu po kartu,a svaku pogađate.
IZVOĐENJE : Kada prvi put stavljate karte na leđa,potrebno je,da neprimetno zapamtite poslednju kartu špila.Dok su karte iza leđa,jedan deo špila preokrećete „licem na gore“ Kada pokazujete i govorite kartu sa dna špila,vi istovremeno vidite gornju kartu sa špila.Vraćate karte iza leđa,nju prebacujete na dno,izgovarate je,a istovremeno gledate gornju kartu,koja će se prebaciti na dno i biti izgovorena u sledećem potezu.
Jasno je sasvim,da vam niko od posmatrača ne sme biti iza leđa,a ni sa boka.
Ovako nekako?
kad ce rezultat? :)
koliki je saletov procenat?
Sale legendo, mislim da je to to. :)
:)
I to sam znao drug mi pricao za taj trik i pokazao :)
http://www.youtube.com/watch?v=_lUjiun6XZw
Salim se. Javi se kad budes u NS-u, imas pivo. Ako budem pri kesu, imaces i dva. :)
Ma nema frke :) Uzivaj u parama :)
Ja te pare necu ni videti. Ima da ih roknem sve na evropsko, kako doslo tako i otislo. puj puj. Kako doslo tako se i utrostrucilo. :)
Ako, ako :) Valja se :)
Što je ovaj Sale neki velikodušan dečko :)
Nego, je l' još nekome vruće u sobi da ne može da spava? Ja se topim od vrućine...
Man onako taman :)
A jesam forget me ^_^
SALE MAGIJA!
Да ли аутомобил мора по Закону о саобраћају или било којем другом закону о сигурности у саобраћају да има десни ретровизор? Другарица ме убеђује да мора да има све ретровизоре, а сећам се отприлике да ми је инструктор рекао да су обавезни једино леви и средњи. Леви треба за претицање, за то може и средњи да служи, а за престројавање треба десни, али такође и ту служи средњи. Она каже да се не можеш престројавати гледајући у средњи ретровизор. Кажите ми да десни није обавезан и да нигде у Закону није прописан као обавезан, па да је јебем.