Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kol'ko je tangens kroz kotangens ?
sinus na kvadrat kroz kosinus na kvadrat
tangens na kvadrat
2П!
Mozda je malo znj tinejdz gej pitanje alii.
Da li bebi puder zatvara pore?
Posto uvek kada se istusiram ovako leti, znoj sam krene da bijee.
I sad, dodjem na ideju da suknem malo pudera ispod miske. I evo dobrih pola sata se nisam ni trunku oznojio ispod miske, a pre cim izadjem odma krene da lije.
Da, ako ti je pazuho ko bebina guza.
Jok, musko, dlakavo.
http://aroma39.ru/1490-1549-thickbox/old-spice-solid-antiperspirant-deodorant-60ml-whitewater.jpg
Koristim, odličan je!
Razmisljam i to da kupim..
Uvece posle tusiranja stavim pudera.
Pa kad upije, stavim stika.
I mene isto to jebe, nekad mi se čini da se znojim dok sam još pod tušem jebote..
ja smrdim, zabole me...
Probaj da staviš malo sode bikarbone odmah posle tuširanja. Čini čuda, stvarno.
Сад ме сетило на теми за коментаторе, је л' зна неко зашто више Апатинска пивара не прави Алпину?
imam ja neka sranjca iz oriflejma, a li da me ubiješ ako znam kako se zove - kupila mi žena pa se napraškam ko da imam buve i onda je sve OK...
:))) Možda zato nemaš buve, a i ne znaš :))))))))
Mozda je malo znj tinejdz gej pitanje alii.
Da li bebi puder zatvara pore?
Posto uvek kada se istusiram ovako leti, znoj sam krene da bijee.
I sad, dodjem na ideju da suknem malo pudera ispod miske. I evo dobrih pola sata se nisam ni trunku oznojio ispod miske, a pre cim izadjem odma krene da lije.
pazi, ovo je odlična stvar da ne dismr miška ceo dan, ma kolka temperatura bila vani.
Znojićeš se manje, al ćeš se znojiti.Al ima da mirišeš ko beba posle kupanja.Koristim je uvek posle tuširanja, malo namažem ispod miške i krenem u jebačinu:)
http://www.oceni.rs/wp-content/uploads/Lidera-dezodorantska_krema.jpg
250 kinti valjda u apAteke, al vredi svaku paru.
A-a-a. Kreme koje sprečavaju znojenje su gadna stvar. Šta misliš gde odu svi ti otrovi ako zapušiš pore?
Kako soda bikarbona pomaže?
Bila neka strana licenca, amerikanci neće da plate jer od piva zarađuju dovoljno. Svi sokovi su ukinuti.
Inače, zanimljiva priča iz Subotice - na svim gradskim autobusima bila reklama za Alpina piće, mađarski huligani uzmu i odlepe slovo l sa svakog natpisa i ostane tekst "A pina", u prevodu "u pičku"...
Ne smrdiš koliko god da se znojiš. Na koji način radi,ne znam.