nače, zanimljiva priča iz Subotice - na svim gradskim autobusima bila reklama za Alpina piće, mađarski huligani uzmu i odlepe slovo l sa svakog natpisa i ostane tekst "A pina", u prevodu "u pičku"...
Pa mislio sam jel isti andrak ko krema, sprečava znojenje pa sve to ubije limfne žlezde, il radi na nekom drugom principu. Znači znojiš se al ne smrdi.. Nije loše
Sa sodom bikarbonom se znojis normalno ali ne smrdi znoj jer smrad iz znoja prouzrokuju bakterije a soda bikarbona je poznata po antibakterijskom dejstvu. Bas zbog toga ima veliku primenu u organskoj proizvodnji hrane.
Kreme su uglavnom antiperspiranti koji sprecavaju znoj a veoma je poznato da su oni jedan od uzrocnika raznih tumora jer ne znojeci se, telo zadrzava toksine u sebi i time se talozi maligna masa.
@alpina
Secam se, dok sam bio mladji, stalno smo komsija i ja skupljali pare i kupovali alpinu i to u gajbama jos dok je bila staklena ambalaza u upotrebi.
Šta misliš gde odu svi ti otrovi ako zapušiš pore?
Kontam da je neophodno znojiti se da izbaciš otrove samo kad si bolestan (ono preznojiš se i kao nov), a inače se telo znoji da bi se ohladilo. Tako da je leti problem pregrejavanje, a to mož da središ sladoledom ili sokićem ili hladnim nesom (kad si već takva pica da te sramota znoja)
hehe, e ti Madžari...PINA KOLADA!
Pa mislio sam jel isti andrak ko krema, sprečava znojenje pa sve to ubije limfne žlezde, il radi na nekom drugom principu. Znači znojiš se al ne smrdi.. Nije loše
Штета, а одличан сок је био.... Јебла их лиценца, зарађивали би свакако, без обзира колико ју платили....
imali su oni i Indijan tonik, bolji od švepsovog milion puta... pili ga samo moja baba i ja,,,
Obožavo sam Alpinu. Mogu i sad da osetim ukus u ustima kolko sam je trošio onomad
Sećam se i ja, bilo mnogo jako pićence, i jeftino.
Sa sodom bikarbonom se znojis normalno ali ne smrdi znoj jer smrad iz znoja prouzrokuju bakterije a soda bikarbona je poznata po antibakterijskom dejstvu. Bas zbog toga ima veliku primenu u organskoj proizvodnji hrane.
Kreme su uglavnom antiperspiranti koji sprecavaju znoj a veoma je poznato da su oni jedan od uzrocnika raznih tumora jer ne znojeci se, telo zadrzava toksine u sebi i time se talozi maligna masa.
@alpina
Secam se, dok sam bio mladji, stalno smo komsija i ja skupljali pare i kupovali alpinu i to u gajbama jos dok je bila staklena ambalaza u upotrebi.
Јел има неко идеју колико коштају они покретни платнени кровови за VW бубе?
@Nick
Hvala na objašnjenju. Takva objašnjenja volim, a ne Karate Kid tip - šmirlgaj, to je dobro za tebe. No ofenz natnat
ne samo da nemam ideju, već ne znam ni gde ćeš da nađeš to. Osim ako ne odeš i naručiš lično od nekog ko pravi cirade il šta već.
Кол'ке величине треба да буде гиф за реакцију? Ја имам неку мању.
Па баш то, сад гуглам, и гомила људи прича о томе, а нико да каже колко треба да се искешира, и коме...
Zasto nikad za zenske osobe ne kazu na televiziji da su homoseksualke, a za muskarce stalno govore homoseksualac?
Кол'ке величине треба да буде гиф за реакцију? Ја имам неку мању.
mislim da se sama prilagodi kolika god da je.
mislim.
Јесте. Направио сам неко њесра пре десетак минута.
Kontam da je neophodno znojiti se da izbaciš otrove samo kad si bolestan (ono preznojiš se i kao nov), a inače se telo znoji da bi se ohladilo. Tako da je leti problem pregrejavanje, a to mož da središ sladoledom ili sokićem ili hladnim nesom (kad si već takva pica da te sramota znoja)
Јел зна неко можда где има у Бегеу да се јефтино замењују шоферке?
Koji auto beše?
Голф 4.
Dal neko ide na ovo i zna li kol'ko je karta?
http://www.nezavisne.com/umjetnost-zabava/muzika/Franz-Ferdinand-definitivno-na-10-Kastel-rok-festu-129778.html