Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Nisu samo plasticne, ima raznih materijala. Ali eto, opet sam zbunjena. Ovaj moj poznanik bez ruku kaze da masturbira, koristi taj termin, ali ipak koristi alternativu, jer ruke, jelte, nema.
A čemu masturbiranje, kad nema uslova za to? Lakše mu je naći ženu da je plodi, nego da se muči da nađe drugu ruku, ili nogu. Zavisi šta mu je bilo draže dok nije bio sasječen.
Skoro je izgubio, pa jos nije dovoljno otvoren za dejtovanje.
Pa onda nek skine gaće i zovne kurvu, da mu pomogne. To i nije toliki grijeh, jer je ipak iz medicinskih razloga.
Ne znam njegov stav povodom toga, ali definitivno znam da ne bi mogao tako cesto da priusti.
Dube da, ali kako će da zaradi te pare bez ruku i nogu?
Pa dobro, gambi, šta misliš kako je pozvonio?
Ovaj moj nema samo ruke. Masira stopalima u trznom centru.
Pa gdje si ga našla? Još da nema noge, bio bi san svake žene. Ni ruku da bije, ni nogu da pobjegne.
dube, nije takav idealan.. svašta nešto se da rukama raditi.. :) ne b' ja to ni vezivala :D
Pa u trznom centru, gde drugde?
Pa dobro, ko nema u rukama, ima u glavi :P
EDIT: Ili (međ)u nogama :D
Gde moze da se uzme Yugo 45 trula visnja? Ali da bude vise visnja nego truo! Nema lazi, nema prevare, kao sto kaze Djura Snajder.
Pa kako da drka glavom? Ne moze ni on da dohvati, jebiga.
ja mislim da uzme ovo
http://fleshlight.mymalesexuality.com/images/fleshlightOriginal.jpg
i uglavi negde
:)
Nisam mislio zbog nejga, ZePe, nego zbog žena :D
Koliko ja znam to je prilicno novo, podvlacim koliko ja znam. Sta su radili ondak amputirani pre toga?
И шта онда? Кад га истанка, зове кеву да му опере флешку??
Pa dzabe, kad nije spreman da dejtuje, jebiga. Nije to tek tako. Zamisli odseku ti ruke? Ja sam oduvek razmisljala kako bi to bilo, amputacija mi je fascinantna i cudna operacija.
Uzme kiflu i prione na posao :)