Разноразно питање

1. Da baciš pare i da te smatraju kretenom. Da li stvarno misle da hologramska naljepnica nalijepljena na gumu može da djeluje ikako sem kao placebo? :D

2. Imaju neki moji drugovi "sportisti". Kosta 50-60e i kao popravlja ti balans. Znam da je nose Brajant i Durant i svojevremeno je teren Sakaramento Kingsa nosio naziv po kompaniji koja ju proizvodi. Ako ne pomaze (sto je i moje misljenje, jer sam je nosio 3-4 dana), to je najveca prevara u istoriji sporta. Zaradili su milione.

3. Da li neko zna gde mogu pronaci konacne rang liste upisanih studenata na Filoloskom fakultetu u Beogradu?

4. Jedno pitanje za moderatore, vidim na ovom brojaču defki da mi je obrisana jedna, samo da mi se kaže koja je obrisana i zašto, nisam uspio da nađem. Hvala.

5. Nja-nja, ne vole te. :D

6. Ćut' tamo, ovo su ozbiljni razgovori. :P :) Nije, interesuje me da vidim, nije ova najnovija, znači neka je starija, pa kontam što je nisu brisali odma'. :)

7. "Izaći u izlog"

Za razlog brisanja sačekaj moderatora koji je obrisao.

8. Еј СтефКо, је л' можемо ми да се надамо некад у будућности ослобађања негативних пратилаца? Изгледа да је то све чешћа појава, бар код мене.

ЕДИТ Можда се и трипујем, мада не верујем, ја се никад не трипујем.

9. Aaaa, ta. Dobro, i nije neka bila. Čekam. :) Zahvaljujem. :)

10. Еј СтефКо, је л' можемо ми да се надамо некад у будућности ослобађања негативних пратилаца? Изгледа да је то све чешћа појава, бар код мене.

Da li ozbiljno misliš da iko više čita ljude koje prati? :)

11. Па знаш како, нагрувам 20-30 оцена у првих 2-3, ај да кажемо и до 6-7 сати. А онда наредних дан-два често добијам само негативне оцене на исте те дефиниције. Сумњам да неко иде и хејтује дан-два уназад насумично.

Док сам имао 20 људи који ме прате, имао сам 20-1, 20-0... И слично.

12. Da li ozbiljno misliš da iko više čita ljude koje prati? :)

Ja, uredno. Prvo one koje sam odabrala, pa onda sve ostale.

13. Da li ozbiljno misliš da iko više čita ljude koje prati? :)

naravno. mada, pročitam uglavnom sve što se napiše. ali uvijek prvo one koje pratim. to može da se podesi, nisi znao? :)

14. jel ona grupa na faceboku "Kurve janjetina i vuco" pocela prvo kao tema na vukajliji?

15. Са чим реагује сумпор??????

Комшиница га је просула око дворишта на нека мјеста као заштиту од змија, па бих ја нешто да додам да се деси нешто занимљиво, је ли могуће то??? :)

16. stavi hepo kocku i zapali, mnogo će da dismr. meni su rekli da je to protiv zmija :)

17. Ма јок, ја бих да бачим нешто по том сумпору па да се деси нешто, типа да дими или да пјени :Д

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.