Разноразно питање

1. I ogroman lobi postoji protiv roakutana....Može da ima posledice, znam jednog dečka koji nije mogao da ga pije jer je dobijao gušenje od njega, al on je uglavnom sav bolešljiv. A inače nema šta ne izmišljaju za njega, bukvalno ako uzmeš da ga piješ dete će da ti se rodi sa dve glave...
    i ja sam ga pio 6 meseci, isto sam bio dosta problematičan sa licem, a sad hvala bogu već par godina samo po nekad izađe neka potkožna i to je to.

Taj rad, meni govorili sjebaćeš jetru, umrećeš u mukama, nećeš moći da imaš decu... debili jedni.

2. Kris, daj baci profil fejza na PVT.

EDIT: Dobijo.
    Moras ti da obrises ono.

3. 1. zato što mi je neko hakov'o nalog, promenio mejl i širfru i onda ne mogu da ga koristim :

То су ти људи што стављају шифру ''кристина1992'' и сл.

2. zato što me mrzi da pravim drugi nalog, pa sam uzela petrov, on ionako već dve godine nije na sajtu.

Уништаваш Пиров лик и дело... :/

4. Уништаваш Пиров лик и дело... :/

5. 1. zato što mi je neko hakov'o nalog, promenio mejl i širfru i onda ne mogu da ga koristim :/

Što ne zamoliš kaizena da ti kaže šifru i mejl?

6. Dal bi jeli govna i zasto ne?

7. Zasto ne? Zato sto mi ne bi dali pare. Ako bi dali neku kintu, pojeo bih. Sta ces, student, dosta i to govno da se pojede.

8. LP, kada tako postaviš pitanje, praviš ga retoričkim (isključuješ odgovor da), nije da sam iz te grupe...

9. zato što ne zna šifru i mrzi ga da se bakće i menja mejl, jednostavno :)

džimi, murš.

10. Modovi što neće reakciju da mi pusti sunce mu poljubim. Već dva puta pokušavam da je postavim.

11. Gde beše onaj forum i kako se zove, gde se razmenjuju ideje za defke?

12. Šta je bilo s reakcijama? Jesam li u pravu ako mislim da je kajzi pustio da ih pravi žgadija?

13. U jednu ruku jesi...

14. Neću se igrati, znalo me je tamo štošta nasmijati... :/

15. Реакције су постале жиљаве као постери, на колико је смањен минимум поена за прављене истих?

16. Zna li neko postoji li full verzija ove pesme ?

http://www.youtube.com/watch?v=l0IPiOta2UI
    Ово је све што нађох... Бај д веј, ово је болесно. :Р

Реакције су постале жиљаве као постери, на колико је смањен минимум поена за прављене истих?

Ваљда нула. лололо

17. http://www.foxoglasi.com/slike_oglasa/2184105724cdfd36dce1b5.jpg

Za sta sluzi ovo?
    Vidim da sve neki sportisti je nose.
    Da li valja necemu?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.