Разноразно питање

1. http://vukajlija.com/recnik/autori/227484/komentari
    Pogle 3. komentar.

Cekaj gde si nasao tu hrvatsku ribu mnogo je zgodna sto je prava retkost jer je hrvatska puna odurnih riba koje su uglavnom male kurvice ko tvoja keva, a da se da na znanje da ta likusa sto si je stavio da je ,,srpska,, moze da bude bilo koja i da jeste sto bi se mi sramotili zbog tako necega?

2. A prijavi vrijeđanje jebem li ga, šta ovdje kačiš.

3. Prijavio.
    Ali poster je obrisan tako da ne moze da se vidi komentar.
    A ako menjam ili brisem prijavu bicu banovan. Kao onomad tako daa. Ne diram.

4. E jesi komplikovan brate mili.

5. Sta sam brate komplikovan?
    Ja im lepo dostavim komentar dok je poster ziv i sve. I ne vide.
    A poster obrisu i banuju za prozivanje.
    Okej ajde bilo prozivanja, ne kazem da nije, ali bilo je i vredjanja.

6. A jebiga. Eto vidjeće ovdje onda.

7. Mozda je glupo pitanje, ali me jako zanima. Jel moderatori dobijaju neki dinar za svoje modernisanje ili je to sve dobrovoljno?

8. Jeste brate glupo, da znaš :)

9. Razmije li se iko u skandinavski alternativni/indi rock? Triba mi hitno pomoč.

10. nema tema za ovo (mogla bi da se otvori ako kaizen ne planira da sredi ovaj bag)
    samozaključala se ova tema
    http://vukajlija.com/forum/teme/41661-uefa-euro-2012-pub-za-navijace?strana=25

11. zbog postovanja u isti sekund, samo neka se obriše jedan od ta dva posta, i tema je aktivna opet :))

12. ама одрађено :)

13. Јесам ли тард или нема на Лимунду претрага корисника уопште? Само по аукцијама?

14. Što je trebalo Šećeru i kiflo?

15. Јесам ли тард или нема на Лимунду претрага корисника уопште? Само по аукцијама?

Meščini da nema.

16. Meśa
    Što je trebalo Šećeru i kiflo?

Triba mi naziv jednog strava benda, indi/alternativa/garaž, mis'im da su iz Švecke, u svom nazivu imaju MONEY. To je sve što znam, slošao sam ih davno al moram ih opet čuti.

17. Колико времена нека теме треба да буде неактивна да би се постовање у њој окарактерисало као некропостовање?

18. To zavisi od tipa teme, aktuelnosti iste (ukoliko postoji) i posta kojim se ta tema vrati u aktivne.

Ali recimo, godinu dana.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.