Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Конкретно, питала сам због ове теме: http://vukajlija.com/forum/teme/7418-dinar-za-sleng. И у вези с тим, да ли се још увек смеју "качити" те старе дефиниције или се то сад третира као рекламирање, па је забрањено?
E: Хвала на одговорима! :)
Koi je onako do jaja antivirus, besplatan?
Avast?
AVIRA. Ja je imam i dobra mi je.
Kul, hvala.
Sad ce ga probamo.
кеко, качи слободно.
све док не спемујеш (и не заредаш махнито по рпи старих тема), нећеш бити банована, наравно.
без обзира на то кад је тема замрла.
(важи и за остале, не само за кеку :Д)
Sale, super je i Avast. :)
Kifla i šećeru, pretpostavljam da su ovi: http://en.wikipedia.org/wiki/Moneybrother , odnosno ovaj.
Зашто је сајт брутално успорио и кренуо да багује на тренутке?
ДА НЕеемааА то везе са огромним бројем рекација које сад сви могу да праве? А? А? А? х)
ceo dan baguje -.-
Jebote život, taman nekoliko meseci bilo bez štekanja, i evo sad opet, posle 3 minuta mi izbaci post na četu, a nekad ne izbaci uopšte.
Nema, čim se oni okupljaju tamo po Novom Sadu, ovde počinje da baguje, tu mi nešto smrdi...
Mora da se neko pjan popišao po serveru.
Mesja, fala do neba i nazad!
Da ne zna slučajno ko kako se zvao jedan lik što su objavljivali njegove tekstove u domaći FHM, čini mi se da je Englez bio, novinar neki po zanimanju, duhovito je pisao i svakave smiješne scene su mu se dešavale (možda ih je i izmišljao al koga briga).
Koji je krasni kurac sa sajtom, ništa živo ne funkcioniše jebemusve?
Vrućo.
Nik Hornbi?
EDIT: Nisam siguran al mislim da je on, bilo je u par navrata njegovih kolumni....
Мене занима да л се неко сећа клипа или вица или шта је већ кад нека жена, чини ми се, пита лика где је све био и он набраја и набраја и на крају му каже она "Ви мора да добро знате географију" на шта он каже "И тамо сам био!"...
ПОкушавам да нађем, ал' ми не иде...
Зашто је сајт брутално успорио и кренуо да багује на тренутке?
ДА НЕеемааА то везе са огромним бројем рекација које сад сви могу да праве? А? А? А? х)
Ааа ја све време мислим да ми нет није добар...ха! Плавушшооо!
Sta na trenutke baguje, na trenutke mogu da udjem na sajt.