Opet ne postoji adekvatna tema za moje pitanje-molbu...
Taras je pogrešno protumačio moj komentar na njegovu definiciju dvoslojni toalet papir pa je obrisao, misleći da sam ga optužio za plagijat.
Molim nekoga od moderatora ukoliko može da je vrati.
A i što reče i sam Taras, i Buksna - ne radi pretraga.
У чему је фора са овим зеленим лавом , пацове дај препричај ако си истражио ?
Fora je u tome sto on simbolise coovekovu neutazivu zelju za uspehom. To kao metafora. Ovako je oznaka za carsku vodu, koja rastvara zlato, a koja je valjda zelene boje. Postoji jos i tumacenje da slika govori da ako ti je potrebna snaga za neki zahtevan poduhvat treba da nadjes neki jarko zelen list i da ga pojedes, to cxe ti dat snazu. Ja mislim da ima i suptilnu asocijaciju na fotosintezu, zelena, hlorofil, sunce, ovo-ono...
Царска вода је провидна. Али у суштини ово што каже Салмонел, такође и представља снагу природе и поновно рођење и бла бла бла, и ово за фотосинтезу је тачно такође. Има цела нека филозофија о томе а разумевању свега тога неће да ми помогне 10 минута пробављених на википедији и још 5 на неком алхемијском форуму. Свеједно слика је прекул.
Da li neko mozda zna neki dobar sajt sa matematickim formulama? Treba mi upisan krug u jednakokraki trougao, opisan oko jednakostranicnog, romb... Trazio sam po Wikipediji, ali uglavnom nista nisam nasao.
Pravljenje postera i reakcija trenutno nije u funkciji. Kao ni brisanje reakcija.
Zašto dosta stvari na sajtu nije trenutno u funkciji? Šta to gazda sprema? Tražio sam po forumu objašnjenje i jedino što sam našao je ona priča o napadu na sajt koja mi ne deluje baš ozbiljno.
Zašto mi je obrisana reakcija? Gif je uzet sa teme, faca ga je postavio i dosad, koliko sam video, niko ga nije upotrebio.
Dakle, zašto?
Е тај рад, а баш сам мислио да је Фенрис јебига. Пронашао сам и ја сада. Свеједно је кул слика. Мораћу да истражим мало о томе.
Да ли је спомињање спавања у дупе одређене, рецимо мушке особе увреда? И ако да, да ли је та особа хомофоб?
Može li kako da se makne faken tajmlajn na Fejsbuk?
Zašto mi banujete postere, a nije bilo ništa ružno, i imali su dosta lajkova??!
I mene isto. Ja sam konceptualni umjetnik bre, ne može to tako o vi mizerna bića!
У чему је фора са овим зеленим лавом , пацове дај препричај ако си истражио ?
И какав црни фенрис , зар ниси скапирао да је у питању лав ?
Хоће се активирати ускоро претрага? Немам како да јурим плагијаторе сад..
Opet ne postoji adekvatna tema za moje pitanje-molbu...
Taras je pogrešno protumačio moj komentar na njegovu definiciju dvoslojni toalet papir pa je obrisao, misleći da sam ga optužio za plagijat.
Molim nekoga od moderatora ukoliko može da je vrati.
A i što reče i sam Taras, i Buksna - ne radi pretraga.
Možeš preko Gugla.
Fora je u tome sto on simbolise coovekovu neutazivu zelju za uspehom. To kao metafora. Ovako je oznaka za carsku vodu, koja rastvara zlato, a koja je valjda zelene boje. Postoji jos i tumacenje da slika govori da ako ti je potrebna snaga za neki zahtevan poduhvat treba da nadjes neki jarko zelen list i da ga pojedes, to cxe ti dat snazu. Ja mislim da ima i suptilnu asocijaciju na fotosintezu, zelena, hlorofil, sunce, ovo-ono...
Sacam malo guglao Salmonele , al fala u svakom slučaju.
Царска вода је провидна. Али у суштини ово што каже Салмонел, такође и представља снагу природе и поновно рођење и бла бла бла, и ово за фотосинтезу је тачно такође. Има цела нека филозофија о томе а разумевању свега тога неће да ми помогне 10 минута пробављених на википедији и још 5 на неком алхемијском форуму. Свеједно слика је прекул.
Da li neko mozda zna neki dobar sajt sa matematickim formulama? Treba mi upisan krug u jednakokraki trougao, opisan oko jednakostranicnog, romb... Trazio sam po Wikipediji, ali uglavnom nista nisam nasao.
http://www.wolframalpha.com/
Truc, komplikovano je ovo brate, mnogo. Meni to treba samo da je ispisano.
Капирам, али си тражио прилично уопштено, а не знам где би још то све могло да буде на једном месту.
Što niko ne pravi postere ili reakcije? Ili je možda neki bag kod mene?
Pravljenje postera i reakcija trenutno nije u funkciji. Kao ni brisanje reakcija.
Zašto dosta stvari na sajtu nije trenutno u funkciji? Šta to gazda sprema? Tražio sam po forumu objašnjenje i jedino što sam našao je ona priča o napadu na sajt koja mi ne deluje baš ozbiljno.
Puppet: http://www.matematiranje.info/index.html