Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Изгубио сам партију Слагалице на Фејсбуку од неке девојке која саставља речи као што су "инфантилан" и "валоризација", али истовремено не зна који је главни град Канаде, које године је почео Први светски рат итд. Наравно, после решава асоцијације из прве. Зашто варате, људи моји?
Ja ta govna ne igram vec par nedelja.
Ма и ја батаљујем из дана у дан, али навика је чудо. Најгоре је што се нервирам око тога.
Ja sam ladno izgubio od curice 98-99 godište.. i od tad ne igram više ...
Benisijo, imas na pocetku da zakvacis polje fer igra i onda protivnik ne sme da zatvara tab u kome je otvorena Slagalica ili da prelazi u drugi tab. Ali, ni to nije garancija, jer se uporedo moze koristiti drugi kompjuter i traziti resenja.
Mislim da samo sebi tako obezbjeđuješ tu "fer igru", a ne i protivniku...
Nije, kad čekiraš fer igru, on traži samo protivnike koji su takođe čekirali.
Imaju govna program koji izigrava tu fer igru pa opet mogu da pice po ostalim tabovima.
Da li je moguće da su toliko jadni da hakuju Slagalicu i trude se toliko i varaju samo da bi bilo dobri u Slagalici jebenoj?
Moj docimer je pre pojave tih citova zapisivao u svesku resenja. Mentolcina.
Mislim da se ta fer igra zaobilazi na sledeći način ... Ako, recimo igraš slagalicu preko Mozzile, otvoriš novi Window, Google Chrome i odeš na sajt www.ludara.com i pobijediš, i budeeeeš srećan, pravi mali retard... jebeš ga, ja kad igram, igram sa drugovima, pa ako oće da varaju, nek im ide na obraz.
Kakvi mentolim, moj brat i njegova riba igraju ko ludi, čak su napravili novi nalog jebeni da kad im nestane tokena mogu da igraju još. Onda su uzeli i šifre od fejsa nekih ortaka i ortakinja i ovi im daju da igraju i na njihovom profilu. Bolest jebena... a ljudi nešto za WoW kažu lololo
Ma super je igrica i sve, al' kad mi swatka mawa jewena sastavi riječ od 12 slova, dođe mi da je više nikad ne otvorim. Jbg, uništili su je, kao i sve.
NAFUWANA MAWA mi je odnijela bodove tako što je našla vezu između kolone A - Kostić i kolone B - Džoni Dep = Partibrejkersi. IMA JEBENU ANABELU FANKI DŽI NA AVATARU, ALO BREEEEEE!
Sreća pa ne zna kad je Marička bitka i ne zna da složi predsjednike evropskih država. A i šta će joj to koje pičke materine....
Pa da, možeš da dobiješ tu dečicu iako koriste čit.. Jer, ima čit samo za tri stvari .. asocijacije, brojeve i riječi ... možeš da sakupiš na ko zna-zna i ona spajanja pojmova ..
Na asocijacijama i slovima mogu da uzmu preko 100 poena.
A znam, jebiga ...
Pa dobro, neka uzme oko 50 bodova na slovima, ja uzimam desetku na svojim brojevima, ona 10 na svojim, to je 60:10. Na skočku uzmem oko 15, ona 10 to je 70:25. Izdominiraj ko zna zna i spojnice i možeš obrnuti rezultat (osim ako ne dobiješ da spajaš pjevačice tipa rijana i selena gomez sa njihovim plesačicama...). A i ubacili su nove asocijacije koje se do sada nisu obrtale, biće zanimljivo.
Ima cit i za spojnice.
Nisam znao za to ...