Разноразно питање

1. Kako link od svoje defke da tagujem u link?

baba <----znam za ovaj fazon al bi mi izbacilo 10ak defki. Hoću samo jednu da izbaci.

2. [pa tekst|link defke i na kraju zatvorena uglasta zagrada

3. Evo ga može. Hvala čoek :)

4. desni alt + f
    terkst linka
    desni alt + w
    link do defke
    desni alt + g

5. Ili jednostavnije da se ne mučiš sa alt+g i td. Prebaciš pismo na en. Uglaste zagrade su na š i na đ a prava crta ti je levi šift+<

6. desni alt + f
    terkst linka
    desni alt + w
    link do defke
    desni alt + g

ja ovo i dalje ne kapiram keve mi. nisam ni pokušao doduše, al svejedno, neću kad ne kapiram.
    držim se ja onih zagrada i uspravne crtice do daljnjeg:)

7. pa to su kodovi do tih kukica, mrzi me da se prebacujem sa srpske tastature na mrsku amerikansku...

8. Što mora jednostavno kad može komplikovano. :)
    Nego, Bruce, kako si proš'o na ispitu?

9. Smrt okupatorskim tastaturama!!!

10. Još se ništa ne zna, ovo je pisani ispit pa rezultati kasnije stižu, ali trebalo bi da je prolazna ocena... kako ti sa engleskim?

11. Sad nam je vežbanje pred ispit pa je sve lakše nego što sam mislila. Profa je odličan i sve čini da nam olakša. Moćićemo na ispitu da gledamo u forme vremena. :) Sad mi je lakše kad znam da ću proći sa peticom. :)

12. Moje pitanje je: Sto danas niko ne pusta "Boj na Kosovu"? Ovi komunisti sa Prve pustili Valtera na ovaj praznik.

13. "Boj na Kosovu" se pušta kad im treba da potpale narod da se za nešto bori. Sad im treba nešto za smirenje mase, ja tipujem na Indeksovce...

14. Svake godine su pustali. Sto je ova godina izuzetak?

15. ove godine se nećemo boriti za Kosovo...

16. Jedno pitanje.

Hoću dupišem faks, uglavnom na faks primaju ukupno 65 paćenika.
    Ja sad zvao i u 4 dana prijava ima 55, vjerujem da neće biti preko 65 koliko primaju.

Šta se dešava u takvoj situaciji, koji je minimum bodova koje moraš osvojiti kako bi bio primljen, tj. da li postoji tako nekakva granica ili primaju sve?
    Neko mi reče 15 je minimum, neko 25, ne znam kom da vjerujem.

17. Прима се 65, ако се пријави 13, примају све, нема никаквих граница... Чак се и деси ако је граница 60 нпр, а пријави се 63 који задовољавају услове, направи се уступак па се приме и то троје преко.

Е сад то је пријемни ако сам у праву, мораш освојит довољан број поена, како год да окренеш.

18. Nisi ti mene Smarkane.

Koji je minimalan broj bodova na prijemnom ispitu, pa da bi se prijemni gledao kao položen? (da preformulišem pitanje)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.