Разноразно питање

1. ко је одабрао ово беше? ја?
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/106831

2. Grof Vlatko, sada Negroidno govedo...

3. е да, њега нисам имала у оптицају :) знам ко је гроф влатко аман, с њим сам на влајкосељак

4. znam da ti znaš, jebiga, pišem za one koji ne znaju :)

5. који виде а не чују

6. dobro me podseti :)

7. Зна ли ко могу ли некако да ископам сачувану шифру, ако сам обрисала цео хистори на хрому?

8. Francuski ključ ispod iksa u gornjem desnom ćošku, Settings, Show advanced settings... i Manage saved passwords.

9. Оће ме последњи пост ових дана. Фала, има неко неки други предлог, слаба сам у физичком раду?

Зна ли ко могу ли некако да ископам сачувану шифру, ако сам обрисала цео хистори на хрому?

10. Зна ли ко могу ли некако да ископам сачувану шифру, ако сам обрисала цео хистори на хрому?

nađi momka koji se razumije u informatiku, nema na čemu.

11. Зна ли ко могу ли некако да ископам сачувану шифру, ако сам обрисала цео хистори на хрому?

Ако си само хистори обрисала иди на ОПШНС, ПЕРСОНАЛ СТАФ, ШОУ СЕЈВД ПАСВОРДС

12. Ако си само хистори обрисала иди на ОПШНС, ПЕРСОНАЛ СТАФ, ШОУ СЕЈВД ПАСВОРДС

eto, uzmi SMarka, vidi se da čovjek zna :D

13. Цјок, празно све, фала свакако.

ЕДИТ: Добро рече Вагина, најбоље ми да се уватим ашова. Ил' да нађем информатичара. :D

14. otvori FF pa ga pitaj, možda je sačuvao šifre :)

15. Кој је ФФ? Фајрфокс? Нисам упућена. :D

Идем копат по канти за смеће, знам да ми је инспирација био неки папирић у близини... :)

16. Je l' vama radi Fejzbuk?

17. Je l' vama radi Fejzbuk?

da tebe možda ne zezaju notifikacije?

18. Ma proradilo je, govno:D

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.