U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Mozda je Zukerberg resio da Bosance protera sa sajta, nakupilo se gamadi.
Mog'o si ti malo da odjebeš
uuu
Hahahaha, kavgadži(j)o. :D
Ma zajebavam te, koj ti kurac
Da li insekti spavaju?
http://insects.about.com/od/insects101/f/insect-sleep.htm
ako ne govoriš engleski, odgovor je "na neki način" - postoje indikacije da zaista spavaju ali se to spavanje više svodi na neku vrstu umrtvljenosti ili prekida aktivnosti nego na klasično spavanje...
Mravi ne spavaju. Oni odmaraju jednu polovinu mozga dok rade, pa kace ta polovina odmori, odmaraju drugu i tako u krug. Majku im jebem vrednu.
to su delfini jebač, mravi su kolektivni insekti - rade dok ne crknu, a kraljica stalnu fabrikuje nove :)
Život i priključenija Vukajlijaša.
EDIT: Pederski smajli.
Hehe, hvala Izbrušeni, i mislila sam da ne spvaju, zato i čujem zujanje celu noć (dok visim na netu) :)
Шта ми све може помоћи да направим родослов своје породице, што даље у прошлост? Где се могу пронаћи документи?
do II sv. rata opština, posle toga verska ustanova konfesije kojoj ti pripada porodica...
Moze neki mod da zakljuca ovu temu, slucajno sam otvorio u igrama?
http://vukajlija.com/forum/teme/43411-takmicenje-u-yugioh-online-za-clanove-vukajlije
prebačena u IT kutak...
Bruce, хвала ти...
nema na čemu, i ja sam tražio - najlakše je da odeš u selo gde ti je najstariji poznati predak rođen pa sa sveštenikom dogovoriš...
EDIT: selo ili grad, previše podrazumevam.. :)
Dobar savet, ali, da se malo umešam, posle II sv rata od crkava su uzete matične knjige radi prepisivanja, uz "vratićemo, majke mi, čim prepišemo" i nisu vraćene. Poslednjih godina, negde su i vraćene, mada uglavnom nisu, pa je za raniji period velika zbrka gde naći podatke.
Ја сам чуо да је већина враћена...а и ако није онда се ваљда може пронаћи у општинским архивима?
Je l' mrtav forum elit sekjuritija? Nikad tamo nisam bio član i mislio sam danas da se registrujem, ali mi nekako mrtvo deluje...