Разноразно питање

1. Rale popusti malo ljude, koji ti je đavo? Zašto moraš svakom loncu biti poklopac?

2. Zato što je cinično govno kao i veći deo sajta uključujući i mene.

3. Ja baš koristim pluskvamperfekat jer jbg kako drugačije da iskažem radnju koja se desila pre neke druge u prošlosti. Nego onaj Renato i meni slao, tek sam sad video, perverznjak matori. A i ja sam onu Džimijevu defku isto tako shvatio pa sam plusirao, na skoro sve druge sa naslovne sam dao minus.

4. Zna li neko kako da isteram zmiju? Po drugim forumima sam pročitao da su kul i da ih ne treba dirati, ali koji će mi zmija ispod štoka od vrata? Belouška je u pitanju, oko 50-60cm.

5. ako je belouška uzmi je rukom i odnesi negde dalje od kuće, ali budi siguran da je belouška...

6. šta god da radiš samo lagano, ako se ona sasere uješće te, jes da ti ništa neće biti ali opet ono nije prijatno. Jel možeš da je mrdneš nekim štapom, oklagijom? Il se zavukla pa ne moš nikako?

7. Da sam neki krotitelj zmija iz Pendžaba, možda i bih. Belouška je sigurno. Video sam je kako jede žabu. Sad će se verovatno uštekati tu nedeljak dana, dok ne svari.

8. Ili pozovi Bera Grilsa da je pojede.

9. Zapali neku krpu, ne vole miris paljevine ili vrućine, nešto od toga jeste, izaće sama. Manji neki komad krpe stare ili čega već.

10. Mater im jebem, da sam ja neka vlast, sve bi ih istrebio. I njih i zabe.

11. ili pozovi Bera Grilsa da je pojede.

:)

Prilično je to tesno, oko 2cm. Vidim sad na vikipediji da će da povrati plen ako je čvakam u toku varenja.

12. Probaću sutra da zapalim krpu, ako ne bude otišla tokom noći.

13. probaj da zapališ tako nešto tu, čisto da se zadimi, trebalo bi to da je istjera.

14. Zapali kucu, kada sve izgori, isutaj je iz dvorista.

15. Zapali kucu, kada sve izgori, isutaj je iz dvorista.

Kad sve izgori, sama će otići jer više neće biti hladovine.

16. Ma brzo je uvati i izbaci napolje pa neka tamo povraća. Dok povrati, završio si pola posla.

17. Srećom, vrata su na pomoćnoj zgradi, gde ne ulazim često.

18. Prodaj zgradu onda! :)

EDIT: Neko ima i pomoćne zgrade, a ja jedva i jedan stan. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.