Разноразно питање

1. Kašikarom se samo otrovnice tjeraju.

2. Ima da zazidam vrata, i izbijem nova! :)

3. Kolji to jebem ti zivot, ja ne bih mogao da spavam. Izbacuj napolje pa ces imati vremena da zatvoris vrata dok povraca :)

4. Objasni joj lepo (lupkanjem nogama u siframa morzeove azbuke,posto su zmije gluve jelte) da ako hoce da zivi tu mora da plati stanarinu i dazbine. Da vidis kako ce zapali ko bela lala!

5. Nema ovog pronta vec pola sata, mozda nije beloska u pitanju nego anakonda.

6. Ако је белоушка пробај да је ухватиш за реп, ја сам тако радио кад сам био клинац мада сад не би смео ни под тачком разно. Или боље неким штапом ипак. Никако нагли покрети да те не уједе. И терај то у три пизде материне, једина змија која је иоле корисна око куће је смук јер тера друге змије мада би и то терао. И шта год радио немој да је рокнеш законом је забрањено!!!(дебилан закон у пизду материну).

7. Sta ako je poskok? Ovaj je u tom slucaju otegao papke.

8. Ако је помешао белоушку и поскока онда јбг, отего је папке 100 % :Д

9. Nije poskok, Mačva je to. :D

10. E, i da znaš, pre neki dan jedna teta na TV-u lepo objasnila - i belouška je otrovnica, samo što nema šupalj zub pa ne može da ubrizga otrov (što će reći, njoj su žlezde za otrov višak kao slepo crevo). Međutim, ako je slučajno polomila zub, onda joj je i kanal za otrov otvoren pa ako grize može i da otruje (mada, valjda joj je otrov slab pa samo boli). Meni je sve ovo zvučalo neverovatno ali teta je čovek iz struke pa sam joj ipak na kraju poverovao.

11. Mission accomplished! :)

12. I šta si uradio? Je l' te ujela? :)

13. Зна ли можда неко како се зове Амер који у Калифорнији снима алтернативну православну духовну музику? У његовој најпознатијој песми на, чини ми се, црквенословенском језику, наслућују се речи: Стерам га вам мајци, стерам га вам мајци...

14. Zapalio sam krpu, pa je izašla. Onda sam je fiknuo štapom par metara i odvukla se negde.

15. Pih, mogao si je uvatiti, oderati, napraviti sebi npr novčanik i ostatak pojesti. Eto kako se rasipa hrana u današnje vrijeme.

16. ostatak pojesti.

Znam odličan recept za čorbu od belouške. Samo oprezno, lik koji mi je dao taj recept ima divan ožiljak između palca i kažiprsta zarađen kad je jednom loše uvatio zmiju, džabe i što nije otrovna kad grize ko pitbul.

17. Јел се десило некад да кад позната личност прича виц нико се не смеје, а не да силује исти и да се убутава?

18. desilo se kad su buskovci bili u fajront republici.
    obicno se smijao samo onaj koji isprica vic

19. Buksovci su sjebali onog voditelja za vijek vjekova. Ne cudi me sto ga vise nam na televiziji.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.