Разноразно питање

1. Nestala mi je ona ikonica što stoji u desnom uglu pored sata, ona za zvučnike, hoću da pojačam malo al nema nigde ikonice ko da je u zemlju propala? De mogu da je nađem?

2. @Petar Pan Pezo$
    De mogu da je nađem?

Kod Kineza ;-)))))

3. control panel > sound and audio devices > advanced
    А ако хоћеш да ти се опет појави тамо, пробај да ресетујеш. Или да одштиклираш "place volume icon in the taskbar" па да је опет штиклираш.

4. Našaoooo, nema potrebe za kinezima :) Hvala.

5. Boli te patka, meni izgleda samo Kinezi mogu da pomognu, u vezi sa problemom koji imam. ;-)))

6. Џими

valjaju li oni durexi što ima 4 unutra?

7. ima neko da prodaje Huskvarnin kros od 125 kubika ili Jamahin yz125?

8. Је л' зна неко који је ник од оног лика што је правио Снежану и седам јегера? И који су његови дупли? Да прочитам неку деф.

9. Ima neki Hernando (ovaj dole), a original je valjda Kortez ili tako nešto, samo nisam uspeo da nađem.

http://vukajlija.com/recnik/autori/77115

10. Хернандез нема а Кортез нема ниједну деф.

11. Artuditu je napravio Snežanu.

EDIT: Nema nijednu defku, a samo jedan poster - Snežanu :)

12. Ма, знам, него ме занимају његови дупли. У принципу, занима ме бар 1 његову деф. да прочитам.

13. Pa očigledno nema defki ili su mu obrisali sve osim Snežane kad je banovan.

14. Како да променим име профила?

15. Другачије не може?

16. Mož' da pošalješ pvt kaizenu, pa će da ti promeni ako ga ne mrzi.

17. Да л' игде на свету постоји споменик Слободану Милошевићу?
    (осим у Пожаравцу, наравно)

18. A da l' misliš da postoji? :))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.