Разноразно питање

1. Кад постоји споменик Брус Лију у Мостару, онда постоји негде и Слобинетуов.

2. džimi, 'teli su, da 'prostiš, da ga dignu u aleksincu :)

3. Џими, 'тели су у мом родном Алексинцу да га подигну, да простиш. Фала курцу па нису.

Едит: Кристина бржа, јебига. :))

4. :šmekerski pogled:
    pa no kako? :P

5. Шта знам, што не би постојао?
    Ја, да имам власт, дизао би' споменике и славним, а и озлоглашеним људима.

6. Сва срећа па немаш власт. :)

7. Сва срећа па немаш власт. :)

Баш напротив. Ви људи ич не размишљате рационално.
    Ја би' диг'о споменик и Хитлеру, и Стаљину и Милошевићу, и још гомили озлоглашених људи, убица, зликоваца итд. А прекопута сваког би био као неки дијаметрално супротан лик, правио би' разне кул форе с тим. Нпр. прекопута Тита би био Дража. То би био такав јебени бум, да би Београд по томе постао познат и сливали би се странци овамо само тако, јер би била много кул туристичка дестинација.

8. džimi??? šta ti to loše o staljinu??
    staljin je mama!
    šuš!

9. džimi??? šta ti to loše o staljinu??
    staljin je mama!
    šuš!

Ништа лоше. Кажем, дизао бих споменике разним људима, не само зликовцима.

10. Нпр. прекопута Тита би био Дража

А ко иде са зликовачке стране? :))

11. А ко иде са зликовачке стране? :))

А, тога нема. Било би рендом. Онда би се странци, а и наши људи потрудили да науче нешто о тим људима и сами сконтају ко је био кул, а ко не. И из тог знања би извукли неке поуке.

12. А Џими, добро извлачење хД Никога да не изнервираш :))

13. А Џими, добро извлачење хД Никога да не изнервираш :))

Па, реално, не постоје прави негативци, односно прави позитивци. Ја могу да кажем да не волим Дражу ни четнике, али ето, то је моје мишљење. Некоме су океј. Могу да кажем да више готивим партизане, али некоме они па нису океј, јебига. Све је релативно. Тако је увек у историји. Можемо ми да серемо како је Хитлер био зликовац и ово-оно, ал' брате, милиони људи су тог хитлера подржавали и не можемо само њега да сатанизујемо због свих зала. А опет, што то по дифолту мора да буде зло? Неком је добро. Зајебане су то ствари. :)

14. Зашто ја тебе не пратим?

15. Da živiš negde na zapadu,uz'o bi dobru kintu za ovakvu ideju,oni vole ovakve zajebancije,kod nas se ne bi 'leba najeo od toga :) Ovako se uzmu pare obožavaocima i jednih i drugih,opiči se neki dobar marketing i ćao...I Guču i Exit zdušno podržavam,bez obzira šta volim a šta ne,bitno je da se uzme lova,al' nemamo mi Srbi osećaj za to. :)

16. Нпр. прекопута Тита би био Дража

Davno sam gledala na tv da negde u srbiji postoje dve kafane, jedna preko puta druge, gde se jedna zove valjda kod draže a druga kod tita, tako nešto.

17. zeka se samo u kafane razume.. :D

18. E zna li neko kolko je puta 'apšen Remi Gaillard?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.