Разноразно питање

1. Gledaj horizontalnu rezoluciju slike, sirina 500 je neki default i slova ispadaju otprilike ove velicine

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201202/434879/malo-macku.jpg

To ti je dovoljno za dužinu naslova nešto manju od onog polja u koje pišeš a za podnaslov otprilike polje i po. Što stavis širu sliku to će da izađu sitnija slova, znači ako pet'o ne gazi ne mož da izađe pile.

2. Сконтао сам то, него ме смара да то понављам док не успе... Мада сам се сад заинатио. лолоол

ЕДИТ одусто сам... Мењам текст -.-

3. Аааа... Ооууувај... Можете мало да чистнете постерчиће... Ето, ја се толико намучио... А сад ме затрпаше тамо гомна... И тако... а? А? А? Малкице протекције, плиииииииииииииииииизззз.

4. Moze li neko da mi nadje sliku onog lika sa daunovim sindromom sto kuca za kompom a u tekstu ispisao sadkalsdklaksd potato podapsdoapsdoa

EDIT: NAsao

5. Kako se pare slepi misovi?

6. Да ли неко зна крај ове приче? Одгледао сам и краћи и дужи снимак и на дужем човек не исприча до краја, да ли је заборавио или шта већ не знам, завршио је дискусију и сишао, а тужан крај нисмо чули. Овај лик је професор књижевности, тако да контам да је прича из "Далеко је Сунце" или тако неке партизанске књиге. Пошто ја нисам читао такву литературу, има ли неко да му је ова прича позната и да зна њен крај, пошто ме веома интересује? Хвала.
    http://www.youtube.com/watch?v=KyuWhfPHEZ4
    http://www.youtube.com/watch?v=R4_Cz5Skcyc

7. Ponio sam kompjuter da mi se reinstalira i sad mi ne radi CD Rom, zapravo ne pokazuje ga uopš te u My Computeru, nema ikonice, kad ubačim CD čuje se kako ga očitava al ne izbača Autoplay, jednostavno, nemam CD rom više, a prije sam ga imao.

8. kad upališ komp, dok se još diže sistem stisneš Ctrl, izaće ti meni i ideš na hardware, tu ćeš imati opciju da uključiš cd rom, verovatno taj što ti je reinstalirao zaboravio da uradi to na kraju

9. Neće to sa stiskanjem CRTL-a Renato, imam Windows 7, pisalo je press DEL za neki meni i ja pritisnuo al nemaše tu ono što mi treba, il je tu pod nekim drugim imenom. Ništa, fala bio pa ću zvat ovoga što ga je reinstalirao da mu rečem.

10. Meni se to desilo na xp-u prije godinu dana. Poslije pola godine sam se pojavio opet, iz čista mira..

11. Mesa, mora biti u BIOSu neko podesavanje hardvera.
    Znaci pritisnes delete dok se dize sistem, i tu ces imati nekoliko kartica, neka od njih mora biti Hardware ili Hardware Manager. Ukoliko ne postoji kartica sa tim imenom,onda se mozda nalazi kao podkategorija neke druge kartice.

A drugo resenje sto moze da bude je da kad je cistio komp od prasine, nije prikacio CD rom, tako da ako ti nije mrsko otvori kuciste i proveri da li je kabl iz CD ROMa ukljucen u plocu

12. Ništa Gazimudo, ne mogu nać'. Zvaću lika što mi je reinstalira kompjuter, fala na odvojenom vremenu.

13. ako ti je stariji CD rom zna se desiti da ga sedmica ne vidi, misli da je pokvaren...

14. Mnogi arheolog bi ubio da ima ovo moje kućište. :) Rekoh, zovem lika koji mi je reisntalira kompjuter, to mi je kolega, umreženi telefoni, a ja ako ga budem dalje čačkao moraću da kupujem novi, a za to već "nemam vremena".

15. Jel ima neko odavde da zna holandski?

Treba mi prevod jednog recepta sa 24kitchen,a oni slepci nemaju englesku verziju sajta.

Koji moroni jebote, sajt im ima naziv na engleskom, a nemaju englesku verziju.

p.s. probao sam google translate, al stvarno ne daje nikakve logicne rezultate.

16. Bravo dećki, banujte sve redom! Jebote, stavljate u isti koš kizu, dotera sa kretenima koja dođu ovdje i jedu govna. PU!

17. Vagina je banovan zbog ovoga?
    http://vukajlija.com/forum/teme/43730-zargonautizacija?strana=3#post_2005073
    Na kom planu je ovo uvreda? Intelektualnom? Karakternom? Ili je slično onome kad si mene i još dva autora poslao na deset dana pauze bez ikakve osnove pre dve, tri nedelje?
    Godinu dana sam gledao kako se razni ljudi svađaju sa modovima i većinom bio na strani modova na kraju, ako bih bio voljan da ispitujem stvar. Ti nisi mod. Ti si klinac koji banuje nasumično da bi ostavio utisak. Iako ovo, naravno, nije ništa što nisam već rekao, zbog doprinosa koji je za sajt imao banovani autor i nepravde koja mu je načinjena, nalazim za shodno da još jednom osvetlim činjenicu da te niko živ ne poštuje niti planira da počne i da u ime svih autora kojima si dosadio (čitaj:svih autora), apelujem na tebe da se vratiš među posterdžije i nikad više ne odabereš i ne oceniš definiciju.

18. Реално Стићко, искулирај мало шале на свој рачун, неш умрети.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.