Разноразно питање

1. ок Џармене, ја бих узео то. Се слажеш? :)

2. Па при тој брзини могуће је да је направио оштећење у тој вредности, поготову ако је неки новији аутобус.

Nije jer nismo udarili direktno u bus. Autobus je produžio normalno svojim putem poslije uviđaja.

3. ок Џармене, ја бих узео то. Се слажеш? :)

Пуцај ;)

Nije jer nismo udarili direktno u bus. Autobus je produžio normalno svojim putem poslije uviđaja.

Па небитно, мсм не знам, нисам видео оштећење, не знам какво је... Радио сам неко вештачење, де је бус дотакао бицикл а жена на бајсу остала без руке... Свашта се дешава.
    ПРОВЕРИТЕ СВАКАКО! 10 сома није мало лололо

4. де је бус дотакао бицикл а жена на бајсу остала без руке

Pa sad, poređenja sudara autobusa i auta i sudara autobusa i bicikla.... :)
    Ima po BL-u ovih besplatnih pravnih savjeta paćmo otići da vidimo. Najsmješnije mi je to što je kaznu dobio samo 350KM + 150 KM sudski troškovi, a ovamo ispada da je bacio kašikaru na parking pun tobusa.

Ако у полиси пише да осигурање не покрива штете које начини возач под дејством алкохола, осигуравајућа кућа то после наплаћује од њега. Чак и ако он уопште није крив.

Upravo to.

5. Па јес' ал сложићеш се да је кретенски да неко остане без руке јер му је бицикл огребао аутобус. Као и тај ваш случај, ал јбг, дешава се...

6. Da je neki vitalan dio otišao na autobusu dola bi šlep služba po njega, ne bi vozio još 30km do Banja Luke (to je minimum, ne znam koje mu je krajnje odredište bilo). Meščini da je otišao lim samo, al ajd sad. Će javim rezultate, nadam se povoljne :)

7. На колико степени држите климу у стану?

8. meni je sad na 25... hladim 55-60m2 prostoriju.

9. -Most-

На колико степени држите климу у стану?

17

10. Šta bi sa Kizom što je banovan? Tim cinom je banovan jedan od najboljih autora koji zna ostaviti jako smjesan komentar ili post na forumu

11. Šta bi sa Kizom što je banovan? Tim cinom je banovan jedan od najboljih autora koji zna ostaviti jako smjesan komentar ili post na forumu

Pa vidiš da humor više nije na prvom mestu. Provuče se kroz koju definiciju, ali nije to to

12. Kizo banovan?! Ali zasto to radite ljudi, dechxko? Time ubijate autenticnost ovdje, jer je Kizo bio jedan od rijetkih autora koji je svojim komentarima i postovima ubijao monotonost na ovom sajtu. Po spemu je i bio prepoznatljiv, a mnogima se takav spem i svidjao.

13. meni je sad na 25... hladim 55-60m2 prostoriju.

I meni je kad je hladno 25, inače ovako, ihaj haj, moram vreće nosat'

14. Ја кад ставим 25 као да и не ради, тако ми се чини, тек на 20 ми је ок, соба је 20м2. Па трипујем да није прениско, малопре сам спавао 3-4 сата са упаљеном климом на тој температури.

15. Zašto ste penzioneri moderatori... StefanKostić - pizdek. To 'vređanje'? Ili ste u pms-u, ili je komunizam opet na vlasti....

16. Vaistinu, pizdek je više ono... izraz milošte. Recimo otac kaže sinu: "De si pizdek, mali pizdek", ne koristi se kao uvreda.

17. Постоји ли нада да ће икада бити уведен постер привју, трећи пут данас правим стерпо због чудне резолуције слике, испиздех...

18. Дајте дедер неког мода да ми помогне :((

19. Е вала има да га наместим, не звао се енеми постерџија...