Разноразно питање

1. Kacmo već kod banje, VRĆAJTE NAM DANKANA!

2. nemoj da ste pizdeci.

Jao, reko mi da sam pizdec... :(

3. ни ја ни остатак сајта не знамо.
    ал најважније је да је за тебе то истина :)

Ахахахахаха, по фазону: Вучици је њен терапеут рекао да је посебна. лолололо

4. U jednini je pizdek :). A cini mi se da Dankan i kad nije bio u banu da je slabo navracao.

5. Još ima hrabrosti da me ispravlja -.-

6. ремац, ја бих рекла да ту иде трајни бан, мо-мен-тал-но!

7. Slažem se. Eto kako smo složni oko svega na sajtu, može plus za nas?

8. Puj spas za sve vas!

9. Slažem se. Eto kako smo složni oko svega na sajtu, može plus za nas?

nusmi tebra, reklama

10. Smatraj da si trajno banovan i u skladu sa tim se i ponašaj.

11. СВИ СТЕ БАНОВАНИ!

осим вучице, код ње нема бан дугмета пошто је андеркавр мод.

12. Pozdrav za sve sa dobre, opuštene ljude sajta :*

13. Aj posto ste tu da vas pitam nesto. Jel bi mi vratili jednu defku, posto vidim da cesto vratite kad vas neko zamoli?

14. милоше, питај вучицу.

15. Lullaby
    СВИ СТЕ БАНОВАНИ!

осим вучице, код ње нема бан дугмета пошто је андеркавр мод.

:*

16. Nece ona hteti da se bakće sa mnom, verovatno ima vaznija posla.

17. Videcete vi kad se Fridrih vrati. Nije bio los skor mada me za to boli uvo nego smatram da mi je to najbolja i nekako mi najmilija. Jes da je interna i verovatno je zbog toga izbrisana ali ima i drugih internih.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.