U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pa šta?
A hoću i Buša nazad.
Pa nista. I da nije u banu verovatno ne bi bio na sajtu
meni bilo smor juce i uzeo da brojim trajne banove medju prvih 500 autora.
sta mis'ite, kolko ih je?
100? 80? 50?
to sam i ja mislio. ima ih 28. s tim sto su 8 banvani na sopstveni zahtjev. jebote samo 20 banovanih a mi tu kenjamo kako nam ne daju da disemo. mislim jeste da ne daju, al moglo je bit gore lolo
Mnogo je to, smanjićemo ubuduće...
Zasto je Bushido banovan?
Bruce sta bi za moju definiciju? I hoce li kizo biti odbanovan? Jbg on nikoga ne vredja a nije dosadan i ne smeta nikom njegov spem
Koju definiciju Miloše, ja te pitao koju, a ti ne ogovaraš...
A dobro, sta, malo prozivao ribu neku, vratite coveka ponovo, genijalan je :P
Pa rekoh ti " videcete vi kad se fridrih vrati" , tako se zove definicija.
Bruce, ako sam dobro shvatio oće čovek (Miloš) da vrati definiciju "Videćete vi kad se Fridrih vrati". Eto, da pomognem, oće to od duga vremena
Hvala kolega. Jesi zavrsio pravni ili jos studiras?
Nisam ja brisao pa ne mogu, a čisto sumnjam da će taj mod da ti je vrati, bolje da je zaboraviš.
Tako sam i pretpostavio. Hvala u svakom slucaju. Mislim da je lula brisnula pa mi je jedan mod vratio pa mi opet brisnula. Jbg valjda ne podnosi fridriha a i nisam toliko poznat autor da bi mi vratila.
Edit: a reci mi tvoje misljenje o definiciji bas me zanima? Jel bi je ti ostavio?
Ja sam protiv tih trajnih banova ljudi. U cemu je njihova svrha? Covjek uvijek moze napraviti novi acc i raditi iste stvari, a niko vjerovatno nece znati da je to on. Bolje mu ostaviti isti acc pa neka se zna da je to on. I realno, citava stvar sa banovima, stubom srama i slicnim stvarima je izgubila smisao, jer se navedena pravila ne postuju. Ponovo se prave iste greske. A jadni Kizo je nadrapo (zaista i da je bilo razloga za ban, Kizo ne zasluzuje ban, pogotovo ne trajni). Ja sam samo jednom banovan (i dalje tvrdim da je bilo bez relevantnog razloga i da sam bio u pravu!), ali to nije ni bitno. Bitne su greske koje se ponavljaju i nedosljedna pravila koja se ne postuju. Svaka cast mod timu (ko zna sta bih ja radio kada bi mi neko dao "upravljacku palicu"), ali mislim da su im neke stvari pomalo izmakle kontroli.
I ja sam protiv.
macho, problem je u tome što većina nas "jakih" (mislim na pozicije na tabeli) autora imamo jedan način ponašanja na poznatom nalogu, a drugi na duplom. Kad uzmeš u obzir Kizu, njegovi se komentari traže po defkama, Javio kad napiše "obriši plagijat" ja mu ne tražim link jer ZNAM da on ne piše tu reč olako. Kad neki autor tipa "zoonK87" napiše isto to dobije ban ako ne objavi link.
Što se Kize tiče, predlog se razmatra, ali tu dolazimo do ključne stvari - kad neki autor pažljivo gradi karijeru banovanog onda se svaka sledeća kazna posmatra kroz prizmu prethodnih. Zato i dođemo u situaciju da neko dobije trajni iako, realno, nije mnogo zasrao. Jednostavno, kako dati primer ostalim autorima kad izgleda kao da pojedinci imaju imunitet za proseravanje. Ipak ovde ima preko četvrt miliona naloga, ne pišu svi i dosta je duplih ali šta je jedan, dva ili 28 naloga kad uporediš veliku sliku?
трајни бан је најглупља ствар на сајту. као да је толики проблем некога бановати на два месеца.
I daj bre vratite Milosu definiciju, toliko defki je vraceno, a ne mozete njegovu, makar i da je izbrisana zbog hira nekog moda ili bilo sta... Neka pita direktno tog moda neka mu je vrati na kraju krajeva.
Pogledajte samo kako je covjek objasnio zasto da mu se vrati:
Pa samo zbog ovoga smatram da je zasluzio da mu se vaskrsne, pa makar bila i fus.
+1