Разноразно питање

1. :))
    bog je stvorio čoveka po svom liku, u duhovnom smislu. čovekova duša je božja slika, a, pošto je čovek=duša, što je poteklo iz platonističke tradicije, čovek je po slici božjoj napravljen

2. čovekova duša je božja slika

Gluposti, ne može ni bog da bude tako ružan.

3. Sad će sigurno Slavimbar da ti odgovori stručno, ali evo i ja da dam svoje viđenje: obzirom da je Bog duhovno, dakle nematerijalno, biće stvorio je čoveka po svom "liku", a ne liku - odnosno, stvorio je duhovno biće koje po svojim potencijalima izgleda kao stvaralac. Samo fizičko telo je prevozno sredstvo, nije uopšte bitno na šta liči jer je ionako kratkotrajno i za jednokratnu upotrebu kao kondom...

4. DeadKenny
    e da, sto se banuju elekovi dupli?
    sta je on napravio neko zestoko sranje pa ne mere ni sa duplog da dodje mirno?

5. DeadKenny

6. DeadKenny

+1

7. Vi to ozbiljno očekujete odgovor? I to od mene, jer sam trenutno aktivan?

8. Isto se i ja pitam. Zašto, moderatori decxko banujete eleka?

9. Bruce
    Vi to ozbiljno očekujete odgovor? I to od mene, jer sam trenutno aktivan?

od bilo koga.

10. Aha, onda evo moj odgovor: nemam pojma, nikad ga nisam banovao, a nismo ni u nekom sukobu. Pitajte ostale.

11. od bilo koga.

+ petnaesthiljadaišestopedesettri

12. Pitajte ostale.

Zacarani krug :)

13. Sanjao sam da je Kostic poludeo i poceo da brise definicije svima. Ne znam, morao sam da podelim to.

14. A moze li neko da objasni ovo:
    http://vukajlija.com/forum/teme/13176-prijavite-autore-koji-vredjaju-i-spemuju?strana=167#post_2006999
    Kako to da neki (Sedplas na primer) dobiju 20 dana bana zbog spemovanja na ovoj temi, a neki samo opomenu? Da ne ispadne da sam ga drukao bezveze, vracam mu za trajni ban na duplom koji sam dobio jer sam napisao na nekoj njegovoj glupoj temi da treba da se uvede znacka na profilu za najveceg smaraca.

15. Zacarani krug :)

Jebiga Mesja, ja uvek iskreno odgovorim ili ne odgovorim uopšte.

16. Meśa
    Pitajte ostale.
    Zacarani krug :)

hahhahaha

al dobro, tebi fala Bruce, cekamo ostale.

17. Ljudi, odgovor na to pitanje možete dobiti samo od jedne osobe - moderatora koji je Eleka banovao. Šaljite mu PVT-ove, možda će da vam odgovori. Ne znam šta drugo da vam kažem.

18. Nos problemos, al deder recite ko ga je banovao, da vam ne šaljemo svima masovno.

19. pa znamo ko ga je banovao.

20. Ja sam Koštunica. Jel Stićko?
    Jebeš PVT-ove. KO GOD DA JE BANOVAO NEK SE JAVI OVDJE!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.