U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Imaju ameri i za to naziv. Hording, ako se tako piše. Fazon sakupljači, i sad im je to boles' koja je jebena. Ludaci nenormalni.
Alen nesto namesta carape i sorts uvek na isto mesto ili tako neki kurac.
A te poremecaje imaju svi.
Опсесивно компусивни поремећај је блажи облик поремећаја психичког понашања или неуроза.
Само му име каже да се формира нека апсолутно небитна опсесија у нашој глави, и док се та опсесија не задовољи не долази до тренутног олакашања него до тешке анксиозности (ја сам конто као мали ако не кажем лакуноћ свима да ће ми рикнути кева, фала богу сад сам добар:))) ). Ако се задовољи осјетиш трентуно олакшање али након одређеног периода опет наступа исто.
Људи сматрају да је грицкање ноктију, врећење косе, куцкање прстију ОКП.
Мада нека истраживања показују да врћење косе упућује на мањак секса.
ЉУБИ МЕ МАЈКА НАЧИТАНА :)))
И да, има га вјероварно 70 % становништва само тога није свјесно јер су те радње толико устаљене да су постале нормална свакодневница.
Dobro, to što namešta šorts, to je isto kao što Ana Ivanović ne gazi liniju. To je kao neko sujeverje.
Truћ, piše na wikipediji da ima taj poremećaj. A ja sam taj članak pročitao u novinama. Doneo komšija iz Amerike.
2/3 imam lololo
Jebi ga sad, covek ima ucrtano na kozi markerom dokle mu idu sorts i carape, reci da je normalno
lololo Nisam znao to. Ne pratim baš mnogo NBA, više sam za fudbal. Ali uvek volim da pročitam i čujem takve zanimljive stvari.
I šta sad kao ako mu je šorts kraći od obeležene linije, kaže: "Neću digram!" ?
Фала. Сад сам ископао са википедије. Ево има овде: http://www.boston.com/sports/basketball/celtics/articles/2008/04/20/routine_excellence_is_allens_secret/?page=1
To sam slusao onu dvojicu na SK pretprosle godine. Ne moze to da se desi, uvek mu sve stoji na mestu :)
http://vukajlija.com/forum/teme/43782-da-mi-je-sajt-na-dva-dana
Dajte ljudi malo da se zezamo samo. nema vređanja.
није што је моја, ал' што је закључана?
брусе, претпостављам да си ти, па и очекујем одговор.
јебежга, стварно не видим разлог за закључавање.
e da, sto se banuju elekovi dupli?
sta je on napravio neko zestoko sranje pa ne mere ni sa duplog da dodje mirno?
Слажем се. Ако је неко заслужио да му се искулира срање онда је то електричар, који курац јеботе, лик је један од најбољих сленгера на сајту, није кул да буде банован.
cak je i original banovan bezveze, i sad kao treba da mu banuju duplake
A vidim ja nema kuršuma unaokolo i ne čuju se rafali, nema eleka.
Vratite tog čoveka!
брусе, претпостављам да си ти, па и очекујем одговор.
Tek sad sam video, elem: nisam ja i nemam pojma zašto je zaključana jer sam sad prvi put video temu.
Onda mora da je Kostić :)
http://vukajlija.com/forum/teme/13176-prijavite-autore-koji-vredjaju-i-spemuju?strana=167#post_2006999
"ne spemuj vise na ovoj temi"?
Da, ostalima se to "ne spemuj" navede u razlogu bana.
Ako je Bog stvorio ljude po svojem liku, onda on izgleda prilicno odvratno zar ne? Samo zamislite sijedog starca sa sisama i brkovima sirokih strukova i maljavih nogu koji pisa kroz dva otvora. Osim naravno ako ne postoje dva Boga, jedan muski jedan zenski (mada je to malo vjerovatno, jer se u vjerskim knjigama o njemu govori u jednini) pa se po njima udario kalup citavoj ljudskoj rasi. (Ne sprdam se, ozbiljno pitam.)