Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Mančesterac, je li moguće da si makao sliku Pola i da si makao onaj opis?? I sad oćeš i ime da promijeniš ? Dafak?
Ма ЂедКенију до краја банане.
lolo odbrojavamo, a? jos 12 sati bre, mnogo je to jos uvjek
Nisam makao onaj opis, samo nestalo, to cu da vratim nekako, samo da nadjem ponovo sve citate one :)
EDIT : Hteo sam da se odvojim malo od Skolsa, neki lik je mislio da sam fudbaler, a meni je to uvreda :P
Морам саде, не мрем сутра! Да отвориш шампањац и бациш лајк на пешес профила, да частиш мори.
A slika i ime? Što hvali imenu? :D
I da, šta to još par sati?
castim ce, nemas brige! i lajk ce da padne iaukurac nek ide zivot!!
Ma đe ste, pičke moje?!
I da, šta to još par sati?
A u kurac, procitah ponovo sve citate one i ponese me emocija.
A bas sam lepo ispao bio na ovoj slici, steta sto je micem.
Ajde, ajde .. stavi tu sliku na fejs, ođe ti je ova bolja :))
Inace, obrazlozio sam ti u postu na prosloj stranici zasto sam hteo da promenim sve :)
То Седе!
Јој Селе, ђевојано млада, ал се стресем кад ти главатара видим, мада је добар, мојне да мичеш, чујем круже неке петиције.
Није, није оф, зашто се сат носи на левој руци? Ради неке као практичности или шта?
Znaci jeziv avatar.
Evo sad pročitah ... Što uvreda? Ne miči Skolsa, hejtujem te!
Sta znam, po mom iskustvu sa fudbalerima, a trenirao sam malo i znam ih brda, 95% ih je glupo bas, 4% ih je glupo, a 1% su ok. Pa rekoh ako on to misli mozda misli i jos neko. Nisam hteo da se u tom svetlu prikazujem :)
Ajde, nek ti posjeti profil, nek vidi da ako si fudbaler spadaš u ovaj 1% :D
Hahah, cini mi se da mi retko posecuju profil.
Јебеш ми матер ово ни мени никад није било јасно, мада могуће да се некад она кврчица за навијање правила са лијеве стране па су људи носили на лијеву руку да их не бије оно говно кад искосе зглоб, лупам, али можда је то... Сад има са које оћеш стране :)
Или нпр мушкарци буше лијево уво, а не десно ? :Д