Разноразно питање

1. Bih u safe mod da mi se ekran može upaliti kad upalim komp. Pali se samo posle trepatanja sva tri svetala na tastaturi i kad se upali num lock. Nemam živaca da se bakćem sad sa ovim. Hvala vam u svakom slučaju. Kupiću ja igricu samo da monitor zamenim novim.

2. Makarun, imam bit che, al tako sam više puta navukla viruse. Posle ga nisam više koristila.

3. Ако је такво срање у питању, сумњам да ти је до монитора :Д

Истом логиком гурни курблу у кућиште, па окрећи. Или пипу у утичницу и вуци ко бензин да повуче напајање :))

4. Nemm pojma do čega je. Star je monitor, od pentijuma 4 je.
    Piše na njemu Studioworks 700s a od works još malo je ostalo. Imam ravnu liniju preko ekrana koja treperi. Čudi me da još uvek radi. Pu, pu, pu.
    Kućište je staro dve godine tako da kurbla ne treba. :)

5. E čuo sam da su u krevetu već dugo vremena bili Tom Kruz i Dejvid Bekam. Ko je od njih dvojice plasirao garavka u prkno ovog drugog?

6. Ne znam Remac. Ne bavim se gej tračevima. :)

7. Važno je da se čuje mišljenje javnog mnjenja, da znamo čije se prkno rascvjetalo.

8. Je l' zna neko kako da vratim dugme na tastaturi na laptopu Toshiba. Jebemu mater ispadalo je 20 puta i nikako dobro da ga vratim.

9. Moram i ja nešto da pitam. Zna li neko sajt na kojem su odgovori na one testove u gsp-u?

10. Aj odgovorite meni prvo :D

11. Vratio sam dugme, sve je u redu.

12. Aj nek mi neko odgovori, fala unapred.

13. Je l' mogu moderatori da menjaju drugim ljudima nadimke? Ili ako ne mogu, da mi odaberu 25 definicija, da ja promenim nadimak pa onda da mi obrisu tih 25 definicija

14. ne mogu da mjenjaju, mozda moze kaizen al kontam da mu se jebe za to

15. Контам и ја тако, мога је да остави и клиторе, што неће паре кајзара?

Још пар сати, опаааа. :Д

16. Jbt, uplatio bih tog ktitora ponovo da sam znao da ce da ga izbace, al svejedno nisam imao telefon od pocetka godine. Jbg sad ostajem ovako valjda :P

Kaizene ako kojim slucajem gledas ovo, daj broj ziro-racuna i pogledaj brojku prekosutra, obradovacu te.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.