Разноразно питање

1. Imam druga, baca ga levom, a desnoruk, sta cemo sad.

2. cini mi se da mi retko posecuju profil.

Biće i toga :)

Или нпр мушкарци буше лијево уво, а не десно

Ja sam čuo da desno buše pederi, ako mi vjeruješ...

3. DESNO UVO BUSE PEDERI!!!!111

lolo mislim da neki ljudi jos imaju taj trip

4. Sta znam, po mom iskustvu sa fudbalerima, a trenirao sam malo i znam ih brda, 95% ih je glupo bas, 4% ih je glupo, a 1% su ok.

Pretpostavljam da si ti automacki među ovih 1%

5. Nisam, jer nisam fudbaler :P

Trenirao sam dva meseca u 6. razredu.

6. За уво никад нисам примећивала.

мада могуће да се некад она кврчица за навијање правила са лијеве стране па су људи носили на лијеву руку да их не бије оно говно кад искосе зглоб

Ја била сигурна да се ткао праве јер тако носе. Е, ђе почетак овог круга? :Д

Баталила сам ношење сата јер ме сморило да слушам да не иде на десну, и да нисам ја можда леворука. Пу.

7. Ljudi s Konika vele da neoženjene i neudate osobe nakit i džidžabidže nose na lijevu stranu, a one u brak na desnu, a ja lično mislim da je to glupoština samo takva, al eto reko da odgovorim kad već neko pita. Sve bi da znaju!

8. DESNO UVO BUSE PEDERI!!!!111

Minđuša u levom uvetu je obeležje pirata, nošena je za slučaj da brod potone, pa mu more izbaci telo na obalu da onaj ko ga nađe ima nadoknadu za sahranjivanje tela. Takođe je igrala i ulogu pri susretu sa gomilom koja je možda neprijateljski nastrojena da je skineš pa im platiš prolaz. Jebiga, kad padneš sa broda pa se spasiš plivanjem jedino zlato koje možeš sačuvati je ono koje je prikačeno na telo. Elem, kad si u susretu sa takvom gomilom onda držiš mač u desnoj ruci, a levom skidaš alku - ako ti je alka na desnom uvetu onda si ili levoruk ili ne koristiš mač, u ono vreme samo žene nisu nosile mač, dakle moraš biti ili pička ili peder :)

9. ja tako čuo, ne tvrdim da je tačno

10. Сат се носи на левој руци јер, 90% људи је десноруко, а ако си деснорук и сат носиш на десној руци којом радиш малтене све, већа је шанса да ти засмета при неком послу или да га разбијеш при неком послу.
    Тако ја бар мислим.

11. Сат се носи на левој руци јер, 90% људи је десноруко, а ако си деснорук и сат носиш на десној руци којом радиш малтене све, већа је шанса да ти засмета при неком послу или да га разбијеш при неком послу.

Upravo tako.
    A ovo Brusovo iznad je verovatno tačno, dobra teorija. :)

12. Mogu li kako da blokiram Google Chrome da mi ne otvara gifove kad otvorim neku stranicu?

13. Vrati se na Mozilu, mene je zbog toga Hrom toliko iznervirao da sam ga izbrisao i ponovo instalirao gorepomenuti. Jebem ti Babilon tulbar, aaaaaaaaaaaaaa!

14. E jebiga, neću, bar ne još, taman sam se uštosao na ovaj.

15. Kako mislis da ti " ne otvara gifove" ?

16. Htio bih ako ima kakva ekstenzija ili opciju na Chromu pomoću koje se blokiraju gifovi. Imam spor internet pa me jebu sajtovi sa makar ijednim gifom na stranici.

17. Morgan Frimen i Lejn iz AIC-a su nosili na desnom uvetu. A nisu bili homo. Mislim da je to glup stereotip.

Sto se tice sata, ja licno nosim na desnoj, mada vec pola godine ne nosim sat, puk'o mi kais, a Sektor original, popravicu to. Sto se tice drugih desnorukih, video sam Hju Lorija i Eminema da nose na desnoj.

A koga uopste boli kurac gde nosis sta?

18. Armonikaši nose sat na desnoj ruci.

19. Meśa
    Htio bih ako ima kakva ekstenzija ili opciju na Chromu pomoću koje se blokiraju gifovi. Imam spor internet pa me jebu sajtovi sa makar ijednim gifom na stranici.

Probaj ovo: https://chrome.google.com/webstore/detail/eaebhojnielfeoillcfnbmkgliokndkm

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.