Разноразно питање

1. Neće, to je već druga ekstenzija s Gugl Hroma što sam probao a da ne radi ono čemu je namijenjena.

2. Pa tamo pise da se koristi ESCAPE button, jes probao da pritiskas?

3. Pritisnuh jednom al ne šće, evo sad ću opet.

4. Armonikaši nose sat na desnoj ruci.

И ми леворуки. :)

5. Kurac, ESCAPE bloira sve, i slike i gifove, ne valja.

6. E jebem li ga, pogledo sam sad, svi predlazu prelazak na drugi browser..
    Koji net imas kad su ti gifovi problem?

7. Telenorov modem.

8. Na kurac te nabodem. Salim se, moje saucesce.

9. Za neke neinformisane ovde Eminem je levoruk. lolčić.

10. Користи фирефоџ и наћи ћеш све што ти треба. Хром је за хроме људе у главу који мисле да је то ин и да је кул. Фирефоџ је доста фунционалнији.

11. Koristim Hrom zato što je to Guglov proizvod, znaš i sam kako je Gugl efikasan i brz, al eto, dvije ekstenzije sa sajta im ne rade, ljudi predlažu druge brovsere... Znači Fajrfoks.

12. @ en dotter
    Pogldaj uporedne testove Chrome, FF i IE, i skapiraces da je FF u stvari IE za Chrome.

13. ako ti je alka na desnom uvetu onda si ili levoruk ili ne koristiš mač

Samo da naglasim jedan deo mog posta, da ne misli raja da sam prozvao baš sve :)

14. Koga da poslušam, koga da poslušam?

15. Koga da poslušam, koga da poslušam?

stavi na oba uveta.

16. Ili nemoj ni stavljati, ljolj.

17. najbolje ovo što Billy kaže ali ako si riješio da eksperimentišeš to je tvoja odluka.

18. meni hrom ne radi kako treba, a IE sam prestao i da uzimam u obzir, opera mi se ne sviđa, dakle FF je najsitiji vuk, a hoće i da se mazi :)

19. a IE sam prestao i da uzimam u obzir

Zar i ti, sine Bruce? :D
    Ni meni se hrom ne sviđa, mozila mi savršeno odgovara za korišćenje.

20. Billy, ne zaboravi da sam ja bio na "internetu" još dok je windows imao verziju ispod 3.1 :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.