Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pardon, smetnuh sa uma tu činjenicu :D
Bruce strucnije receno Ja sam drkao za vrijeme dial-up-a
više je ovako bilo :)
Pogldaj uporedne testove Chrome, FF i IE, i skapiraces da je FF u stvari IE za Chrome.
To ne menja činjenicu da je Hrom za hrome ljude koji misle da je kul koristiti ga sad. A i gej je, imam potvrdu od jedne gej osobe.
Niđe veze.
- brate, reklama :)
Dajte još neki dobar sajt sa igricama na foru igrajmo.se
www.isketch.net/
Billy, ovo ti je odličan sajt za pictionary, a ne treba registracija, samo ukucaš nik i "log in" :D
Mislim da sam postavio 2 ista postera greškom, ovaj drugi će valjda sad da se pojavi pa ako ima neki modulator aktivan nek ga obriše
Ja bolesti danas u Banjaluci, ovo nije normalno! 38 stepeni zvanično, a suvi vreli vjetar duva ko lud!
Sjeća li se neko u Srbiji 24. jula 2007. ? Tad je ovdje bilo 41 stepen, al sam čuo da je u Srbiji bilo 44, 45 i to zvanično! Sjeća li se neko toga i bi li znao da dočara?
Secam se ja. Izasao napolje, kao i svaki dan, da igram fudbal, naisao na prazan teren. Dodjose posle jos petorica pa smo igrali nesto. Veoma topao dan zaista bese to.
Ovih dana je tako vrelo da se jaja skuvaju čim ih izneseš iz radnje. Tada im je trebalo pola sata a na limu su se mogla ispržiti za 5 minuta, sada zagorevaju.
Jovicicu, ovako je u Bg-u bilo pre sedam dana svakodnevno. Sada je verovatno pomor. Bl je mila majka kako je tamo. Beton, beton, samo beton - betod djeci treba.
Ja bolesti danas u Banjaluci, ovo nije normalno! 38 stepeni zvanično, a suvi vreli vjetar duva ko lud!
Sjeća li se neko u Srbiji 24. jula 2007. ? Tad je ovdje bilo 41 stepen, al sam čuo da je u Srbiji bilo 44, 45 i to zvanično! Sjeća li se neko toga i bi li znao da dočara?
Cekajuci bus na stanici, oslonio sam se na jednu nogu i pomerao je levo-desno bez podizanja. Asfalt ispod mene se topio, i ostao je trag nalik na sneznog andjela. I dan danas stoji taj trag.
Lažu pederi garant, ne smiju reći kolika je prava temperatura, a i vjerovatno je mjere u nekom podrumu. A vjetar NIKAKO nije normalan, ne znam kad je topliji duvao. PU!
Kod nas u PG nije rijetkost da bude 40+ ljetii.
A temperatura se mjeri na nekoj livadi u hladu tako da zvanično stanje nema veze sa stanjem na asfaltu.
PS: @Selenijum
U duhu teme, šta ti je to na slici na avataru? Imam osjećaj da ne bih htio da znam kad bih čuo ali aj.
Ne smijem reći, zabranio mi Kaizen.
Bila je čini mi se i tema (čitaj peticija) da makne taj avatar. Eh, ta glupa vremena...
Ok, ok. Zaboleše me prsti pri samom pogledu na avatar. Jebi ga, ograničenje slobode govora i kretanja i na intenetu. Krvav je hljeb kod privatnika. Nek' ostane tajna onda :)
Sto ne mogu da pravim reakcije?