Разноразно питање

1. Na Vukajliji, na ovoj reklami desno, nešto za olimpijske igre, je li ono Đule van gog?

2. Јок, то је Каракашевић чини ми се.

3. Ovaj Karakašević mi (naročito na poslednjoj slici) izgleda ko japanski dizač tegova.

4. Raspravljamo se Mikri i ja na fb nešto, oko toga postoji li život posle smrti ... Što mislite vi?

5. Okle ti znaš mali? :D

6. Brate, verujem, ne znam :)

7. У шта верујеш? У живот после Вукалјије?

8. i sta, sad neko treba da odgovori na to pitanje i ubjedi te u suprotno od onog sto si do sad vjerovao?
    to je jedno od bomba-pitanja za forume, a i inace, jer nema odgovora, vrtice se prica sto godina i na kraju nista...

9. razmišljao sam i ja o tome mnogo puta. Šta kao kad umreš, nema te više kao... Nije da vidiš crno ili nešto, nego više ne postojiš. I sve nekako ulazim u neke tripove i na kraju se uvek izbedačim.

10. rate, verujem, ne znam

E to je drugo, ja o tome pričam ovoj nesreći iznad mene :D
    Makse Mikri avetinjo :D

11. i sta, sad neko treba da odgovori na to pitanje i ubjedi te u suprotno od onog sto si do sad vjerovao

Ne, nego me samo zanima vaše mišljenje, ako mi vjeruješ, nisam do sad ovo ovome raspravlja sa nekim ...
    Ne znam, ja mislim da nema ništa, ali opet .. ma ko me jebe

12. Хвала СМлато.
    Мора постојати нешто после.. једноставно мора!

13. Ko kaže da mora? Ne mora, jednostavno ne mora .. jes malo nelogično ako nema ništa .. ali NE MORA!

14. Postoji nešto. Verujem u raj, u sve to. I tako je. Niko ne može da me razuveri, i kraj.

EDIT: I u pakao. Zato se trudim da ne budem grešan. I'am trip od pakla, keve mi.

15. Verujem u raj

A u pakao?
    I da, niko ne pokušava :)

16. Ne, nego me samo zanima vaše mišljenje, ako mi vjeruješ, nisam do sad ovo ovome raspravlja sa nekim ...

prvo dodje smarac koji kaze kako je to rasprava bez kraja. onda par ljudi kaze kako vjeruju u to, par kaze kako ne vjeruju. nekoliko njih kaze da ih boli kurac ali da za svaki slucaj treba da prozivis ovaj zivot jer je samo jedan!!!111
    onda dodje par smaraca i drve kurac o ateizmu, teoriji evolucije i ostalim smarackim govnima, uz povike kako su sotali gluperde jer vjeruju u boga. onda dodje par smaraca, nalozenih vjernika i izvade kurceve i krenu da ih mjere. onda dodje vlasuljar i ode sve u picku materinu, i ispostavi se da je smarac sa pocetka bio u pravu sve vrijeme....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.