Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ЈТУ ЈЕ НА СЕРВЕРУ, ИМА СИГУРНО ДВАДЕСЕТАК ДУПЛИХ.
Ovo je sasvim moguće
Tema "raznorazna pitanja" je često prenatrpana a tema "pomoć na sajtu" je ko što naslov reče pomoć na sajtu ne pretragu tema
Kostiću jel imaš informacije kad će te razmodovati da pripremim slavljeničku temu
Остави тему, леба не једе.
И нека неко обрише оне пријављене постере, иначе ћу ја да тужим Каизена. Шалим се, нећу, али била би фора. лололо
+10000
Kostiću sad otključavaj temu. Nisi u pravu Kostiću, priznaj jednom. :)
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%98%D0%B0 Sud bi mogao da sjebeš sa cakama i forama al grafologa teško.
Zanima me koji je najčešći razlog ne jedenja mesa među vegeterijancima i veganima?
Pufnica nije više na sajtu ona bi ti rekla jbg
Ja mislim da je zato sto vole zivotinje. Mislim to je moje dosadasnje iskustvo sa njima, ima jos razloga. U principu mislim da su idioti, koji god razlog imali.
Sta je sa novim definicijama, nijedna nema vise od 3-4 ocene, moja ima 2. Niko ne cita.
Spavaju ljudi. Vidiš kakvo je vreme. :)
Nusmi tebra.
Čiji je dupli Vlasuljar90? Džimijev?
Ja bih prije mislio da je anchy Džimijev dupli.
Čiji je dupli Vlasuljar90? Džimijev?
Nije niciji dupli, batalite da paranoisete da su svi neciji dupli.
Блеситард је Кафкин дупли, рек'о ми човек, не знате га ви.
http://www.youtube.com/watch?v=pxeab79C2KI
:)
Peškirić, čiji si ti dupli?
Kladioničar u američkim filmovima
Својеврстан феномен, никада разјашњен до краја а опет појављује се у скоро свакоме филму где постоји клађење на црно. Секунд пре почетка, бокс меча у подруму, борбе петлова, трке бубашваба у затвору, такозваном "кладионичару" у милисекунди сви присутни, њих педесетак, ували по шаку пуну долара за клађење, како се тај новац касније рапоспдели, колике су квоте, како зна ко, и колико му је дао, како и он уопште зарађује..остаће вечна мистерија.
Ovo sam definisao nekad zato što mi ide na živce, zna li neko da mi razjasni ovo!?
Peškirić, čiji si ti dupli?
Bleka Hola, samo sto mi to jos uvek nisu rekli.
Kako vam se čine ćorave ribe?
Nisam nikad bio sa nekom što nosi naočare al sad imam šansu.
Dobra je ovako pička al ćore su joj nekako...