Разноразно питање

1. zato sto je pamet prelazna bolest.

2. Kako vi podnosite to kad vam neki prijatelji na fejsbuku objave vašu reakciju/poster/defku i počnu da se dive i posle i u komentarima desetine ljudi djele pozitivne komentare za autora a da pri tome niko ne zna da ste to vi?

3. Joj teško moj ti. Sve me nešto pretisne u grudima, reći il' ne reći. A ja jadan i kukavan u tom trenutku se setim, šta se ja koj moj brinem, pa ja nemam fejs i odma' bi bidne malko lakše, al mi onda žao onih napaćenih duša što glavu lome ko li je taj misteriozni autor koji pleni našu pažnju Andrićevski dubokim postovima.

4. I mene zanima što se napravila ta sječa mudova? Aj na pvt nek mi neko napiše ukratko dešavanja oko tog fenomena. Mis'im, meni je drago što onaj debilko više nije mod, to stoji, al me interesira zakaj se to dogodil, ne?

5. ДВА ПИТАЊА:
    1: Шта је са Џимијем? Што је отишо? Био је одличан аутор и солидан мод.
    2: Јел стварно можеш да шаљеш ПВТ-ове каци банован или Џерихо сере?

6. pa nije mu poslala PVT sa glavnog profila nego sa nekog duplog verovatno...

7. Da li je dozvoljeno stavljati svoje definicije u omiljene? Kontam da je to pederski, ali da li je dozvoljeno?

8. Јел стварно можеш да шаљеш ПВТ-ове каци банован или Џерихо сере?

Lolčuga. Pa kako da šalješ kad nemereš ni da se uloguješ na svoj profil a kamoli nešto više?

Da li je dozvoljeno stavljati svoje definicije u omiljene? Kontam da je to pederski, ali da li je dozvoljeno?

Na svu žalost je dozvoljeno.

9. Dzordi, izvini na dezinformaciji,sad je Lula postavila link gde je trazila trajni.to nisam video tada pa sam mislio da je zbog rasprave banovana.Mada je zbog te rasprave i trazila trajni.
    Ja dezinformisem

10. tačnije nije ni zbog te rasprave nego nakon onoga što se desilo sa jogurtom...posle toga mislim da je tražila trajni...

11. 1: Шта је са Џимијем? Што је отишо? Био је одличан аутор и солидан мод.

Ko je rekao da je otišao?

2: Јел стварно можеш да шаљеш ПВТ-ове каци банован или Џерихо сере?

Kako bi mogao da šalješ PVT, ako ne možeš da se uloguješ?

Skočimiš

Mis'im, meni je drago što onaj debilko više nije mod, to stoji, al me interesira zakaj se to dogodil, ne?

Na koga to misliš, pa ga čašćavaš takvim nazivima?

12. Ko je rekao da je otišao?

Па оно, нема га два месеца.

Kako bi mogao da šalješ PVT, ako ne možeš da se uloguješ?

Јебига, нисам пробавао кад сам био банован.

Ja dezinformisem

Иди бре Милоше, који си курир :)

13. jok petre, to je bilo ranije a ovo se poklapaju datumi a i nebitno je.

14. Na koga to misliš, pa ga čašćavaš takvim nazivima?

Ne čašćavam bez razloga, nackli je dobio neki poremećaj od kako ga umodovaše a zna se na koga mislim pobogu! A bio je kulj tip, jebiga, slava je mač sa dvije oštrice....

15. Ne čašćavam bez razloga, nackli je dobio neki poremećaj od kako ga umodovaše a zna se na koga mislim pobogu! A bio je kulj tip, jebiga, slava je mač sa dvije oštrice....

Nije baš lepo nazivati ga tako.

16. Sve po zaslugama, burazeru, sve po zaslugama....

17. A nije lijepo ni kad neko zloupotrebljava svoj položaj.

No, gladan sam, a nešto mi se ne da jes po ovoj vrućini, šta preporučujete?

18. Da li je dozvoljeno stavljati svoje definicije u omiljene? Kontam da je to pederski, ali da li je dozvoljeno?

To samo može MOGSHA(bolji od svih).

19. No, gladan sam, a nešto mi se ne da jes po ovoj vrućini, šta preporučujete?

Popi politre vode u koju ćeš staviti tabletu magnezijuma.

20. Nemam magnezijuma. Nije mene ništa, nego je jednostavno previše toplo da bih mogao nešto pojes', a gladan sam. Nisam nešto ni žedan. Ja bih zapravo trebao da spavam, ne znam što ćorim ođe koji kurac.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.