Разноразно питање

1. gugl, decaci....

Није проблем наћи, проблем је колико је претрага практична.

2. 1: Шта је са Џимијем? Што је отишо? Био је одличан аутор и солидан мод.

најкраће речено: каизен није испоштовао његову молбу за одсуство на неколико мјесеци (да би средио свашта нешто у РЛ-у, који, моште мислит, и модови бар понекад имају), него га изједначио с другим неактивним модовима, дао му високу отпремнину и златан сат за одлазак у пемзију.

што је био лош потез, каизене! правичеш ти џимија од блата!!

3. А можда га и наџе у граду. Него питај ти њега за претрагу, без Џимија могу, без претраге исто могу али њу сваки дан користим.

4. Кад укуцаш појам, избацује "Нешто се разјебало (500)".

pogledaj da nisi kucao "Нешто се разјебало (500)"?! Hnjooo hnjooo hnjoo

5. pogledaj da nisi kucao "Нешто се разјебало (500)"?! Hnjooo hnjooo hnjoo

Хњо хњо х њооооо
    или се можда нешто стварно разјебало пецто?!

6. pogledaj da nisi kucao "Нешто се разјебало (500)"?! Hnjooo hnjooo hnjoo

hahahahha

7. Него питај ти њега за претрагу

питала, каже разјебала се кад је џимија размодово.

8. pogledaj da nisi kucao "Нешто се разјебало (500)"?! Hnjooo hnjooo hnjoo

Лоло, нисам, то сам већ дефинисао. :Р

9. Да сам је линковао сигурно би дао плус, знаш каква је...

питала, каже разјебала се кад је џимија размодово.

"Овај нас и после смрти зајебава."

10. Da li su jos nekome razjebani YouTube suggestions?

Jbt, pustim Strukinu pesmu,on mi izbaci jednu njegovu pesmu, a ostatak su neki inserti iz filmova, i jos 10ak nekih stranih sranja.
    Zatim slusam pesmu Miroslava Ilica on izbacuje Elitne odrede i tako tu nedonoscad.

Koji kurac?

11. Коју си струкину пуштио, дај линк, да виђу

12. Мада нпр, имаш ову фору

Ако пуштиш овај клип http://www.youtube.com/watch?v=04yZFVre9KM

Имаш поред разна срања, могуће да је разлог категорија под којом је постављен клип и људи који гледају исти тај клип, нпр ако сви са струке оду на клипове Џастина Бибера, претпостављам да ће се у предлоге појавити Џастин Бибер између осталог, мислим да тако функционише

13. http://www.youtube.com/watch?v=yaw831NaTzE

Evo sad mi izbacio i " KLINAC ODUSEVIO KRISTIANA RONALDA" i neki " CRITICAL HITS" neko sutiranje sta znam.

14. Могуће да је ово што изнад написах... Ко ће га знат'...

15. To su napredni algoritmi veštačke inteligencije pokušavaju da provale šta se tebi gleda na osnovu onoga što inače gledaš.
    Verovatno te uklapa u neki profil i onda ti daje predloge na osonovu onoga šta drugi ljudi iz istog profila gledaju, ali to su samo nagađanja. Gugl velike pare pravi na kontu tih algoritama.

16. A kako mi je do pre par dana sve bilo OK? I kakve veze ima recenica nikole koja iz filma mi nismo andjeli koji nisam gledao, niti sam ikad pustio taj klip, sa strukinom pesmom Hvala na svemu koju sam preslusao 1000000x

17. Evo pazi sad:
    http://upload.slike.com/slike/ZRAOB.jpg

Kakve veze imaju Seselj, Welcome to St Tropez, GTA i WIN/LUCK kompilacija sa Beogradskim sindikatom?

Znaci aj za ovaj haus i da razumem ,al klipove o seselju nikad nisam gledao, GTA sam poslednji put pomenuo 2004, a WIN i LUCK kompilacija nisam ni znao da postoji?

EDIT: U nastavku suggestiona:
    1.Removing a metal foreign body from the cornea RootAtlas.wmv SKK!? Ne znam ni da prevedem.
    2.Apocalypse 2012
    3. Gummy Bear WTF?
    4. Ljubav navika panika epizoda 18 STA JE BRE OVO JEBO VAM PAS MATER MASONSKU?!

18. ovo pod jedan ti je vađenje špena iz oka :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.