Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
brate, taj rekomendejsn je valjda povezan sa svim sto ti uglavnom gledas na jutjubu, a ne sa tim sto trenutno gledas.
Brate,sad si me uvredio kao coveka. Zar stvarno mislis da sam gledoa kako se vade objekti iz oka, gummy bera i ljubav navika i panika?
ahhahaha sta ja znam, ali mozda si gledao nesto slicno, pa oni povezali, ko sto PUV rece gore.
Мени се исто једно време то било сјебало, па док слушам Синдикат, десно ми буде Тарми Рићми, Цуне и компанија, а кад упалим Тозовца, онда десно стоји Ву-Тенг, КРС 1 и тако неки.. :Д А сад је све у реду.
Nesto se gadno izjebalo. Nikad nisam gledao nista slicno sto moze da izbaci suggestion LJUBAV NAVIKA I PANIKA. Uglavnom,sad sam trazio u helpu na YT, uradio CLEAR VIEWING HISTORY, i opet isti predlozi na videu. Jebem li ga.
Ko je razmodovan sve, Džimi, Čevu, Stićko, MarijanaP valjda i fali mi još jedan.
Mrmun.
Jok, potražio sam sad... Wojtek je mislim.
Засхто неби смо схеровали дефке преко смс-а и џипиеса уграђеног у немијску оловку?
Gazimundo, nije ti to vezano za istoriju brauzera, već za istoriju tvog jutjub akaunta.
Moguće je da je greška do njih, ali možda si negde ostavio ulogovan profil pa je neko gledao na tvoje ime.
Promeni šifru ili tako nešto samo da budeš siguran.
EDIT: Ljudi moji koji je ovo kurac, ja kad predložim ovako nešto izjebu me svi, a kad neko drugi predloži popije ovacije? Zašto me svi na sajtu mrze?
pa osim brisanja cookiesa u browseru ja sam obrisao istoriju pregleda u svom YT nalogu. Ovo da mi je neko drugi gledao takodje nije,jer sam samo gajbi ulogovan na yt, svugde drugde gledam bez logovanja, a cak niko ne koristi moj browser jer svaki korisnik ima svoj. A gosti mi nisu dosli od evropskog prvenstva. Misterija . Osteje mi da se nadam da ce samo da se popravi!
Лолз... Па људи долазе овде у принципу да испразне хејт... Ти си предложио док су били пуни, он је предложио док су били празни. лоло
Бај д веј, ни мени предлози на јутјубу често (чешће него раније) немају везе с мозгом.
Ako su muškarcima muda bolna tačka, koja je to onda kod žena? Đe da ih puknem šakom kad mi nestane argumenata?
Где год да је пукнеш, наставиће да прича.
Ciljaj na usta. Lako pucaju, teško zarastaju.
Bonus: neće moći da progovori neko vreme.
u sfinkter al ne šakom
Koje je ime revnosnog moderatora koji bi mi sredio neke defke?
http://vukajlija.com/forum/teme/1586-automehanicarska-radnja-prijavite-definicije-postere-i-reakcije-za-sredjivanje?strana=59#post_2046911
Stefan Kostic.
A cekaj... on vise nije moderator...