Разноразно питање

1. što je kostić otišo sa sajta? jel se toliko uvredio što je razmodovan ili se boji odmazde?

2. Može neko da mi kaže da li ovi zvučnici mogu da se priključe na sabvufer, pošto imam jedan skroz ok Bluberijev, pa da mi ne propada?
    http://www.gigatronshop.com/zvucnici/blueberry_sn-u14bo_nightingale_2.0_zvucnici-11234

3. Može neko da mi kaže da li ovi zvučnici mogu da se priključe na sabvufer, pošto imam jedan skroz ok Bluberijev, pa da mi ne propada?
    http://www.gigatronshop.com/zvucnici/blueberry_sn-u14bo_nightingale_2.0_zvucnici-11234

Tehnički može, samo što bi morao da budžiš i raskupusavaš, znači da otkačiš svu elektroniku iznutra i spojiš ta dva zvučničića direkt na izlaze što su na vuferu, malo bez veze. Da si u BG-u mogao bi ja da ti dam dva sasvim pristojna što su mi višak iz nekog 5.1 sistema.

4. Pa iz BG-a sam jbt. :D Tj. iz predgrađa, ali to je to. :)

5. ллололо, зајеб'о се грујан, није очекив'о такав одговор, сад му се не дају, лоло

6. Pa iz BG-a sam jbt. :D Tj. iz predgrađa, ali to je to. :)

Što li sam ja imao utisak da si odnekud drugo jebem mi gajde, eno javio sam ti se pa će da se dogovorimo :)

7. Ko je prvi poceo sa JEBANJEM na vukajliji?Tj ko je idejni tvorac jebanja?

8. Zna li neko neku solidnu on-line igru na temu farme?

9. ima li jos neko problema sa pretragom za definicije?

10. Nisam na takvu farmu mislio, ali hvala. :)

11. krupovrbaski zmaj
    ima li jos neko problema sa pretragom za definicije?

pridružuem se pitanju

12. ima li jos neko problema sa pretragom za definicije?

Мени све нормално

13. Meni jedna radi a druga ne. Ona u uglu radi

14. Prijedlog: bilo bi dobro da kad gledaš svoje postove na forumu, pa klikneš na konkretan podforum, da ti izađe tvoj poslednji post tu. Lako je odatle otići do prve ili poslednje stranice...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.