Како каже она (ваљда немачка) изрека:
Нисмо ми толико богати да купујемо јефтине ствари.
Купи напајање за педале, немој се зајебаваш. :Р
Може да ти буде лош звук због лошег напајања, може да ти зуји педала итд. Мада не би требало да рикне.
Не бих да се зајебавам, немам пара на бацање. Сад нашао на нету, каже да би требао минус, а Црнигруја каже плус, па сад не знам шта да радим.
Gruja kaže da bi šta god namestiš trebalo da i proveriš unimerom, znači spoljna ljuska da bude plus a ono unutra minus, tako kaže i "ono na distorziji".
Jebo ti te njihove "polaritet ovo-ono" fore, unimer u šake ako nećeš da udišeš beli dim.
Пази, Ибанез препоручује три модела напајања за то чудо, а ја имам овај универзални који може да се намести као један од та три. На крају ћу и купити одговарајући, али ме занима шта на овом да урадим како би функционисало. Значи само бих требао да знам да ли треба да ставим на исправљачу + поларитет или - поларитет, а на дисторзији има онај знак горе где је минус везан са тачком, а плус са оним полукругом.
Gruja kaže da bi šta god namestiš trebalo da i proveriš unimerom, znači spoljna ljuska da bude plus a ono unutra minus, tako kaže i "ono na distorziji".
Значи, спољна љуска ако је плус, треба да светли у контакту са унимером, а унутрашња пошто је минус, не треба светлети?
Brate to je jednosmerni napon, treba ti unimer, a ne glinerica. Ili ako imaš glinericu treba ti ona za male napone.
Ovo ima da se kupi na svakom buvljaku ili pijaci
Значи, спољна љуска ако је плус, треба да светли у контакту са унимером, а унутрашња пошто је минус, не треба светлети?
Vrati tu glimericu u kredenac i odi kod komšije po unimer.
Znači, ubodeš crni kabl tamo gde piše GND ili COM, ubodeš crveni kabl tamo gde piše DC volts, okreneš selektor na bilo koji DC volt podeljak koji je veći od 9V i onda ubodeš crni kabl u onu rupicu a crveni prisloniš spolja. Ako si ubo dobar polaritet na ispravljaču pisaće +9V, ako nisi biće -9V.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Е фала, Бог ти дао :)
Бануј је, ко је шиша. 3:)
Ma izeksperimentiši, nije to jak napon, neće ništa pregoriti....
Не бих да се зајебавам, немам пара на бацање. Сад нашао на нету, каже да би требао минус, а Црнигруја каже плус, па сад не знам шта да радим.
Како каже она (ваљда немачка) изрека:
Нисмо ми толико богати да купујемо јефтине ствари.
Купи напајање за педале, немој се зајебаваш. :Р
Може да ти буде лош звук због лошег напајања, може да ти зуји педала итд. Мада не би требало да рикне.
Jebo ti te njihove "polaritet ovo-ono" fore, unimer u šake ako nećeš da udišeš beli dim.
Пази, Ибанез препоручује три модела напајања за то чудо, а ја имам овај универзални који може да се намести као један од та три. На крају ћу и купити одговарајући, али ме занима шта на овом да урадим како би функционисало. Значи само бих требао да знам да ли треба да ставим на исправљачу + поларитет или - поларитет, а на дисторзији има онај знак горе где је минус везан са тачком, а плус са оним полукругом.
Ma neće da pregori, šta ti je, uključi, ukoliko pedala bruji - NE VALJA, isključi, promijeni polaritet i to e to.
Brate to je jednosmerni napon, treba ti unimer, a ne glinerica. Ili ako imaš glinericu treba ti ona za male napone.
Ovo ima da se kupi na svakom buvljaku ili pijaci
http://www.market.ba/slike/slika_556580.0.jpg
Vrati tu glimericu u kredenac i odi kod komšije po unimer.
Znači, ubodeš crni kabl tamo gde piše GND ili COM, ubodeš crveni kabl tamo gde piše DC volts, okreneš selektor na bilo koji DC volt podeljak koji je veći od 9V i onda ubodeš crni kabl u onu rupicu a crveni prisloniš spolja. Ako si ubo dobar polaritet na ispravljaču pisaće +9V, ako nisi biće -9V.
Distorzija, jebla me pedala :D
I da, ako se čuje nešto kao PRRRRRRRRRK, DUM znači da ni to ne valja.
Jbte Skočko ne stavlja on lamelu na Dajca, nego spaja adapter.
Е, Грујо, хвала на помоћи, сутрадан ћу отићи по унимер, па урадити тако како си рекао. Јавим резултате!
Gde moze da se kupi britva?
kakva britva? Britva za brijanje ili misliš na nož?
Za brijanje.
http://i43.tinypic.com/ay6q1u.jpg < ovo kosta 250 jura. Ne tako.
Ralek, si lud s tim da se briješ jebote?
Moraš da razviješ skil prvo, znam ja, naučio, odnosno, nisam naučio na teži način.
Zasto mislite da mi treba za brijanje?
Britka za bebe?