Nema posledica po tebe, samo si dzabe davao krv. Oni na licu mesta testiraju da li si malokrvan i pitaju te da li si bolestan (ako je oboje negativno smatraju da je krv zdrava),a onda tamo kasnije rade detaljnije analize,tako da ce tvoju krv u kojoj ima THC-a odbaciti.
Gledo malopre CSI, neka epizoda s gluvonemim osobama, pa me interesuje sledeće:
jel koriste i oni ngsle u komunikaciji? ono, ne 'kažu' recimo KAO, već ŠATRO i te fore, ako me razumete?
I postoje li stvrano dijalekti na znakovnom jeziku? Ili je univerzalan, pa mogu englez, franzuz i bosanac da se sporazumevaju na keca?
možda bi bilo dobro da otvorim temu o tome..hm.
Vjerovatno na tim koledžima, školama, gdje su samo oni, postoji sleng, to je sasvim normalna pojava (čak i očekivana), a i dijalekti postoje sto posto. :D Ne moraš džaba temu otvarat', vjerovatno ima sve na gugl. (gledala sam i ja, odlična epizoda) :D
Manijače nedavno sam gledao na televiziji emisiju o tome i ispostavilo se da svaka zemlja ima sopstveni jezik. Koliko sam razumeo neki opšti izrazi imaju isti znak, ali generalno svaka zemlja razvija sopstveni jezik.
Манијак
jel koriste i oni ngsle u komunikaciji? ono, ne 'kažu' recimo KAO, već ŠATRO i te fore, ako me razumete?
I postoje li stvrano dijalekti na znakovnom jeziku? Ili je univerzalan, pa mogu englez, franzuz i bosanac da se sporazumevaju na keca?
posto mi je sestra gluvonijema mogu da ti kazem da nije isti jezik svuda. tesko da bi se razumjeli amer i srbin bez problema. cak ni balkanci nemaju potpuno iste jezike.
a za sleng ne znam bas, kod nas nesto i nisam primjetio da ima, jebemliga.
Nema posledica po tebe, samo si dzabe davao krv. Oni na licu mesta testiraju da li si malokrvan i pitaju te da li si bolestan (ako je oboje negativno smatraju da je krv zdrava),a onda tamo kasnije rade detaljnije analize,tako da ce tvoju krv u kojoj ima THC-a odbaciti.
Vjerovatno na tim koledžima, školama, gdje su samo oni, postoji sleng, to je sasvim normalna pojava (čak i očekivana), a i dijalekti postoje sto posto. :D Ne moraš džaba temu otvarat', vjerovatno ima sve na gugl. (gledala sam i ja, odlična epizoda) :D
Manijače nedavno sam gledao na televiziji emisiju o tome i ispostavilo se da svaka zemlja ima sopstveni jezik. Koliko sam razumeo neki opšti izrazi imaju isti znak, ali generalno svaka zemlja razvija sopstveni jezik.
Pretpostavio sam tako nešto, fala na odgovorima.
al opet kontam da će pre bar bazično da se sporazumeju gluvonemi japanac i isti takav paragvajac.
Manijače to sigurno. Na primer Japanac i Paragvajka bi se najverovatnije lako dogovorili za koitus bez obzira da na to što su gluvonemi lololo
posto mi je sestra gluvonijema mogu da ti kazem da nije isti jezik svuda. tesko da bi se razumjeli amer i srbin bez problema. cak ni balkanci nemaju potpuno iste jezike.
a za sleng ne znam bas, kod nas nesto i nisam primjetio da ima, jebemliga.
Шо затрпавате бре? ццц
Чему то?
Možeš prije da se napiješ
Занимљиво је.
Може такмичење, али само ако се лајкујемо, ако је поштено није фора.
Kako pišaća zna jesi li trudan?
gdje se moze prodati krv?
http://www.youtube.com/watch?v=PBMDPfLsaNo
Alo moderatori, jel imate opciju BAN i kada odete na Kaizenov profil?
http://www.youtube.com/watch?v=EAe-1Lv1KYU
Како се зваше ствар на 1:05 ????
Мали сале, немамо
Da li su modovi plaćeni da moderišu?
Плаћају их стране силе!
Нису плаћени него потплаћени... Или преплаћени ако волиш!
Kaizene decxko što mi brišeš vrhunske postere već drugi put? :D