Разноразно питање

1. Entomologe, misliš. :D

2. http://vukajlija.com/forum/teme/44950-masa-definicija?strana=1#post_2054131

Да овде одговорим кад је закључана тема. Маша је она ћоманка из серије Горки плодови и мислим да је заслужила тему на Вукајлији. Чампи може то да потврди. лоло

3. Je l izasao GTA V i ako nije kad treba? Prostite ako sam Kostunica.

4. Ne bi trebalo, Vikipedija i oficijelni sajt kažu da ne.

5. koja je fora da se od jutros nonstop mijenjaju prve dvije odabrane definicije? da li je slučajno da je svaki put jedna od messsaline, a druga od MarijaneP? moderatore dečko, zašto ko čoek ne staviš na čitavu naslovnu stranu definicije ove dvije autorke, nego ovako funjarski da ne skontamo?

6. Која је фора да неки трајно бановани аутори долазе одједном и да им се укида бан? Која је онда функција постојања бана кад свако може да са дуплог напише ''Е ај ми укини бан, сморио сам се сад'' и опет настави по старом?

7. Kako mogu d' povezem komp sa TV-om?
    Na grafickoj imam VGA, HDMI i onaj treci ulaz..
    Da li postoji neki kabal ili tako nesto da je na jednoj strani HDMI, a na drugoj A/V cinc?
    Da, imam tv star 15-20 godina i nema HDMI ulaz.

8. Па имаш кабал, ја сам повезивао неки самсунг старији од мене, и мораш на ПАЛ да пребациш

9. Samo da obavestim da mi se YT vratio u normalnu,nema vise retardiranih predloga sa strane!

10. Pal je ono z' antenu?
    Posto imam IPTV on mi je na SCART-u.

11. Šta da uradim da mi se više onaj Gemius ne pojavljuje?

12. оће бити скоро неки куп, дуели, тако нешто?

13. Je li se meni cini ili se povecala poseta Vukajliji? Jedno vreme je bilo bas mrtvo a u poslednje vreme vidim ima bas dosta novijih autora.

14. Ma jok, samo se povećao broj duplih.

15. Кад оћу да не дишем, да ли је боље да пре тога издахнем или удахнем. Не сумњам да је глупо питање, али ме занима има ли неко научно поткован одговор...

16. Pa logicnije je nekako da udahnes bar ja tako vise ozdrzim.

17. Jel zna neko koja kladionica daje 100posto bonus na prvu uplatu a da bonus vazi za srbiju? Nisam se kladio dva tri meseca pa resio opet da pocnem posto sad ima prvenstava a vidim da bwin ukinuo bonus. Imate li neku preporuku?

18. Cemu opcija da se bira boja Vukajlije kada ce svejedno biti zelena zbog reklama?

19. Аммм, хипотетички, које су ми последице ако дам крв, а синоћ сам дувао? Проверавају ли на то крвцу?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.