Разноразно питање

1. Kaizene zašto Meša nije moderator? Ko je sve bio na tom mestu, stvarno sramota da on ne bude mod...

2. jel ima neko da vidi groblje i da je raspolozen da mi udari jedan printskrin? za uspomenu da imam.
    trazio bi od modova preko pvt al ce dispadne da trazim da mi vrate defku, i onda puce bruka!

3. Kolko ja znam nema više groblja. Nedavno sam tražio da mi neko pogleda skor definicije koja mi je obrisana i Zajk mi reče da nema više groblja.

4. ali zasto onda

PEHAR
    DOBIJA SE ZA: 20 odabranih iz kategorije
    OMOGUĆAVA: Pun pristup groblju definicija.

?

5. jel ima neko da vidi groblje i da je raspolozen da mi udari jedan printskrin? za uspomenu da imam.
    trazio bi od modova preko pvt al ce dispadne da trazim da mi vrate defku, i onda puce bruka!

Једну дефку или цијело твоје гробље ?

6. jednu smare, nisam toliki smrad da trazim print cijelog groblja :D

mere?

7. Ја реко' цијело гробље, па да ти кажем да се нисам помамио :)
    Ај речи коју

8. Hoce li biti promena oko priznanja, medalja, palceva, kurceva?
    Racunam nesto, i necu skoro napredovati. Posterima i reakcijama se ne bavim, definicije mnjah... Tu i tamo.

9. mislim da kaizen bas racuna da zbog tebe promjeni nesto...

10. -Most-
    Тек сад видех ово, био сам у кафани синоћ док сте ви то све писали. Сад касним са градивом а и мрзи ме да поново указујем како сам у праву, што је очигледно.

Уздравље људи.

опет неки паралелни универзум? пошто, колко ја видим вријеме на постовима, ми смо их писали по дану, кад смо одмамурали од кафане, а ти своје постове ноћ прије. док смо ми били у кафани.

уздравље.

11. Lulo možda je bio u ovoj kafani lolo

12. каже газдар'ца да није. :)

13. Не дирајте ми кафану! сам је водим!

14. Jaooo
    Jaooooo
    Jaoooooo PA KAKO JE KRASAN!

Hahahahah

TO ona fora kao "vi ste nolajferi a ja idem po kafanama i druzim se dok vi buljite u ekran, moj tata jaci od tvog, pekla mama mesa" ?
    To to?
    Aj molim te da nije to jer teško mi je poverovati da imbecilnost u toj količini postoji.

15. није то, неше, виш да је полупо лончиће. можда је гледо на онај дигитални сат па није знао је л' дан ил ноћ? оће то кад се засједиш пред компом а прозори замрачени...

16. Па да... Каквих све људи има... Оће то... Него је л' мислите да је остало бурека у пекари да скокнем? Мислим саће подне, да нису распродали све?

17. Има. Иди скокни. Узми са сиром.

18. ТоТО БУРЕК СА СИРООООМ! Хњо хњо хњо

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.