Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kada trči jer onda pokupi više kapljica prednjim delom tela nego kada hoda, što je i logično jer se i brže kreće. A muve imaju neke jastučiće na nogama, koje deluju kao vakuum.
I šta ja koji kurac radim ovde bre, na ovom Menadžeru nema šanse da se kupi normalan igrač, država duradi nešto!
EDIT : 100m za Hazarda?! Aaloo bree! Duvaj ga Lile, dovešću Sigurdsona.
Када стоји. Најдуже је на киши.
Слично као авион на аеродром у Аустралији.
Ово је било лако, дај још нешто.
Zavisi pod kojim uglom padaju kapljice kiše tj. od uticaja vjetra.
Ово је било лако, дај још нешто.
Хе хе, не само да си дубокоуман него си и вицкаст. Стварно, да л' се окрене у ваздуху или шта ?
Gilfi je otac! Mada sam ja Hazarda dovodio za 35 milki kako ti bre traže toliko?
Aко капљице кише падају под приближно правим углом, много је већа површина тела на које капљице могу да падну, у пролог томе ти ги говори горња слика коју можеш да упоредиш са доњом.
Али, у случају маторог човека као што је овај на слици испод, површина је приближно иста тако да више кисне овако. А и не може да трчи.
Имаш одговор изнад, а и лако је изгуглати. Лоша питања.
Evo jednog teškog pitanja: Kako je Partizan uspeo da proda Babovića?
Da vas vidim sad!
Чуо сам да Шпанцима треба свеже месо за кориду, да иритира бикове и да притом не буде штета ако га пробуразе роговима.
Ne znam koji kurac, čovek je i rekao da želi da pređe ali me jebu. Ni meni nije realno izgledalo.
Само сам кренуо да прекинем дискусију о Власопанку90,а и нисам знао да се на овој теми питања оцјењују као лоша или добра, мислио сам само да треба да буду разноразна.
едит
Фино си ми објаснио ово са кишом, фала децхко ! :)
имамо везе у Европи , јебига. А и ћале му је богаташ тако да је и он некако успио да га прогура гарантовано..
Nedovoljno dobro, Babović kaže da će sa njim Saragosa biti još jača!
EDIT: Ima pravo Šerlok.
Uvek se nađe neka budala kojoj možeš da prodaš slab ili pokvaren uređaj.
To ti je moj odgovor.
Povredise mi Gansa na debiju, joooj Svabe oca vam jebem!
Ma okači to na kurac odma, Gilfi radi posao za normalne pare znaš ti šta je 100 miliona. Uzmi Muru recimo i on kida.
Zato što je Đura mađija OPAAAA
Који то менаџер пикате?
Dvanajsticu mada ga nisam igrao ima već neko vreme.
Ja pikam 2012, ladno Cikarito dao dva komada, ja planirao da ga prodam lolo.