Разноразно питање

1. Cikarito Madjija dao het-trik.

2. Мене менаџери сморили. Није да су лоши, него одузимају пуно времена, а то не ваља. :Ѕ

3. Dal' Vlasinar igra Menadžere?

...jbg, nisam izdržao da ne proserem! :-)

4. Upravo si negde ubio mače Kurd lololololo

Није да су лоши, него одузимају пуно времена, а то не ваља. :Ѕ

Ja zbog toga i batalio. Mada ispoštujem svaki bar nekoliko sezona odigram :D

5. Koji bag u igrici, bord je upravo ponudio 87m za Nejmara.

6. Pitah na forum prije nekolko je l gledao ko novog Spajdermena i javi se Valsinarb među ostalima i sasvim normalno je odgovorio, tipa "dobar je film bio, nema patetike, valja pogledat". Eto šta ja mislim o njemu.

7. Šta je tvoje pitanje?

8. Je, sećam se toga, to mi je bilo totalno neočekivano od njega, ali je baš lepo odgovorio.

9. Šta ima da se jede?

10. Бурек са сиром. ОПАААААААА

11. Ima neke perece sa ljutom paprikom.

12. Ipak ću ovo Jeahbačovo. obožavam San Siro burek.

13. Burek sa sirom i fit jogurt lolo

14. Big mek i dajet kouk.

15. Nabavio sam uređaj i antenu za fatanje wi-fi interneta, i fata 2-3 konekcije al sve imaju šifru. ima li koji sajt da se bavi tim stvarima, da vidim kako se rukuje tim?

16. Ја сам два дана покушавао неком Филипу да провалим шифру. Нисам успео јебига.

17. ništa onda, instaliraću antenu na telefon da kad idem ulicom ženska čeljad da se vlaže.

18. Sprijateljiš se sa komšilukom i lepo kulturno tražiš šifru.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.