Разноразно питање

1. Da istaknem mog omiljenog filozofa:

Neko je jutros srećan, presrećan, jer je našao mesto za parkiranje. Neko drugi je tužan i žalostan jer mu se rodilo žensko dete...

Meni lično je dovoljno hladno pivo na stolu kad se vratim sa robije, pardon, s posla. Život ionako živim samo zbog mojih curica, meni više nije potreban :)

2. I endorfin i serotonin su hormoni sreće? Ima li još neki srećković?

3. Nato, ali obrati pažnju: Otvorena ponuda :))

4. :))) Ipak, višak!

5. Ovaj bi crko kad ne bi okačio svoju defku.

6. Život ionako živim samo zbog mojih curica, meni više nije potreban :)

Nemoj tako, život počinje u pedesetoj... kad ih poudaješ.

7. Oho, de si elek druže stari. Još pratiš moje postove da vidiš linkove do dobrih defki? :))

8. Ovaj bi crko kad ne bi okačio svoju defku.

Ljudi ustvari ne znaju kakav si ti dragulj od čoveka :)

9. Nemoj tako, život počinje u pedesetoj... kad ih poudaješ.

PUPUPU! Daleko bilo, u mojoj pedesetoj će starija imati tek 17, kakva udaja!

10. Šta je ovo Sunce ti jebem?

Sekta neka...jbmlga. :-)

11. Ljudi ustvari ne znaju kakav si ti dragulj od čoveka :)

Jesam, samo nebrušeni lolo

12. svaka cast onome ko banova valsinarba , iako znam da ce doci sa nekog duplog.

13. Lako ga je detektovati, piše on filosofske trakte po forumu.

14. PUPUPU! Daleko bilo, u mojoj pedesetoj će starija imati tek 17, kakva udaja!

Izreka je, možbiti, malo zastarela. Dobro, u žezdesetoj onda, taman o jednom trošku da počneš novi život i prostati da održiš opelo :)

Vidiš, podsetilo me to na jednu doskočicu mog pradede...
    Gleda ti on tako jednog prerano ostarelog i pomalo obolelog komšiju kako se jedva vuče po selu pa veli: "E čim šezdesetu navršiš ništa drugo nego peku na glavu pa mȁcom odozgo" (peka je sač ispod kojeg se peče hleb a mȁca je oveći malj).
    Tako, desilo se u neko doba posle da je i on napunio šezdesetu, pa kako su ljudi pazili šta on, kao viđeniji domaćin priča, rekoše ti njemu: "A šta si ti ono Brko pričao, čim šezdeseta a mȁcom u glavu?" A on ti na to odgovori: "Ee, nije svak jednak".

15. Где је она тема где се праве клипови од сцена из индијских филмова и тих кураца?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.