Разноразно питање

1. Da istaknem mog omiljenog filozofa:

Neko je jutros srećan, presrećan, jer je našao mesto za parkiranje. Neko drugi je tužan i žalostan jer mu se rodilo žensko dete...

Meni lično je dovoljno hladno pivo na stolu kad se vratim sa robije, pardon, s posla. Život ionako živim samo zbog mojih curica, meni više nije potreban :)

2. I endorfin i serotonin su hormoni sreće? Ima li još neki srećković?

3. Nato, ali obrati pažnju: Otvorena ponuda :))

4. :))) Ipak, višak!

5. Ovaj bi crko kad ne bi okačio svoju defku.

6. Život ionako živim samo zbog mojih curica, meni više nije potreban :)

Nemoj tako, život počinje u pedesetoj... kad ih poudaješ.

7. Oho, de si elek druže stari. Još pratiš moje postove da vidiš linkove do dobrih defki? :))

8. Ovaj bi crko kad ne bi okačio svoju defku.

Ljudi ustvari ne znaju kakav si ti dragulj od čoveka :)

9. Nemoj tako, život počinje u pedesetoj... kad ih poudaješ.

PUPUPU! Daleko bilo, u mojoj pedesetoj će starija imati tek 17, kakva udaja!

10. Šta je ovo Sunce ti jebem?

Sekta neka...jbmlga. :-)

11. Ljudi ustvari ne znaju kakav si ti dragulj od čoveka :)

Jesam, samo nebrušeni lolo

12. svaka cast onome ko banova valsinarba , iako znam da ce doci sa nekog duplog.

13. Lako ga je detektovati, piše on filosofske trakte po forumu.

14. PUPUPU! Daleko bilo, u mojoj pedesetoj će starija imati tek 17, kakva udaja!

Izreka je, možbiti, malo zastarela. Dobro, u žezdesetoj onda, taman o jednom trošku da počneš novi život i prostati da održiš opelo :)

Vidiš, podsetilo me to na jednu doskočicu mog pradede...
    Gleda ti on tako jednog prerano ostarelog i pomalo obolelog komšiju kako se jedva vuče po selu pa veli: "E čim šezdesetu navršiš ništa drugo nego peku na glavu pa mȁcom odozgo" (peka je sač ispod kojeg se peče hleb a mȁca je oveći malj).
    Tako, desilo se u neko doba posle da je i on napunio šezdesetu, pa kako su ljudi pazili šta on, kao viđeniji domaćin priča, rekoše ti njemu: "A šta si ti ono Brko pričao, čim šezdeseta a mȁcom u glavu?" A on ti na to odgovori: "Ee, nije svak jednak".

15. Где је она тема где се праве клипови од сцена из индијских филмова и тих кураца?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.