Разноразно питање

1. a ne treba mene komšijin internet, nego iza mene je državni objekat sa internetom i nema ga, ne fata.

Šta žene žele?

2. Sa "spuštenim motorom".

3. Металик голфа двојку.

4. Široka lajsna, 92-a godina

5. Металик голфа двојку.

Crvena golf dvojka je kvltnija od bilo koje druge boje za dvojku.

6. Džaba što je crvena ako nema roru.

7. Šta muškarci žele?

8. је л' то реторичко питање?

9. Japansku mašinu od hiljadu kubika!

10. је л' то реторичко питање?

Nije, stvarno pitam.

11. MakaronMaster
    Kucaj Filip :)

Како се тога нисам сетио мајку му...

12. Nato, muškarci žele ono u šta ih ubediš da im je potrebno. Npr, ako ga čekaš da dođe s posla staviš hladno, oznojeno pivo na sto da ga vidi čim uđe, u kuhinji spremiš nešto da dobro miriše, a obučeš kućni ogrtač tipa otvorene ponude. Pitaće te kako si znala da mu se baš pivo pije, pohvaliće štagod od ručka kao da je to najbolje jer je dobio pivo, a posle će mu biti teško da bilo šta uradi jer je umoran ali mu je drago da te vidi tako izazovnu. E, onda mu kažeš da malo prilegne dok ti odeš sa njegovim novčanikom da kupiš par sitnica koje će mu se dopasti...

13. Preruši se u nekog ko vrši anketu, i traži mu podatke od datuma rodjenja, za koga navija, jebe li šta i tako to... Pa posle toga od svega prikupljenog probaj razne kombinacije.

14. Ja sam spremio epitaf za moj spomenik, ukraden od Iljfa i Petrova:

"On je voleo i patio!"
    Voleo sam pare, a patio što ih nemam u dovoljnoj količini...

Dakle, PARE MENI TREBAJU, PARE!!! :-)

15. Za tebe znam, pitam ove ostale :)
    Brus, sve to stoji što ti kažeš, samo je taj kućni ogrtač višak :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.