Na svakoj buvljoj pijaci bi trebalo da se nađe. Možeš da probaš i kod Kineza. Uglavnom nisu baš kvalitetni, ali su odlična zanimacija. Kao meta može da posluži plastična flaša napunjena vodom, iznenadićeš se kako je lako šuriken kasapi.
Zašto autor ne može da briše sopstvena dela i nakon 24 sata? Ja mislim da treba da se uvede ta zabrana brisanja samo za odabrane defke/postere/reakcije...
Evo ja recimo imam nekih teških blamčina s početka, i sad treba da molim modove da mi brišu, a muka mi, a i oni imaju pametnija posla.
Hvala Ciklone, evo poslala sam ti.
@ SasvimNebitna - zato što je ranije dolazilo do zloupotreba. Neki autori su, nakon što su se posvađali sa nekim članom ili članovima, jednostavno utripovali nešto, te su obrisali, kao znak bunta sve svoje definicije.
Nema šta da ti bude teško, nikome od nas nije problem da ti obriše nešto. Evo, pošalji meni listu defki koje želiš za brisanje, a ja ću proceniti koje treba brisati, a koje ne.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Де људи набаве шурикене?
Al ću sad da ga tražim lolo
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fictional_robots_and_androids
Na svakoj buvljoj pijaci bi trebalo da se nađe. Možeš da probaš i kod Kineza. Uglavnom nisu baš kvalitetni, ali su odlična zanimacija. Kao meta može da posluži plastična flaša napunjena vodom, iznenadićeš se kako je lako šuriken kasapi.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201207/232443/medium_bumblebee_autobot-1280x800.jpg
Medaboti? ili tako nešto
Ili Zentrix
http://1.bp.blogspot.com/_X6hjqcC5DCQ/TTA36bkQGOI/AAAAAAAAIeU/rqUzja4C7AI/s1600/219275zentrix-lg.jpg ?
Ц, претражила бувљак, нема, а код Кинеза само пластични, за клинце.
Pogledaj po gvožđarama i metal šopovima lolo
Ako nađem negde mogu da ti kupim.
To Putine u kurac te ljubim.
Купи, озбиљно, дакле, метални и да ваљају ичему. Гањам их баш дуго...
A gde da ih pošaljem ako nađem lolo
Кад их купиш лако ћемо да се договоримо лоло
OK
Pazi samo da, kada se budete našli, ona tebi prvo da pare pa da tek onda ti njoj daš šurikene.
Vide eleka što bi da ga uvali na konto šurikena.
Teško da ćemo se naći, mogu samo da joj pošaljem poštom.
То ми је и било на уму, но се сјатише ови. БЈАЖТЕ.
Било ко да нађе шурикене, нек јави.
Stvarno, ne može čovek ni da mune šuriken od vas ololo
Lololo.
Zašto autor ne može da briše sopstvena dela i nakon 24 sata? Ja mislim da treba da se uvede ta zabrana brisanja samo za odabrane defke/postere/reakcije...
Evo ja recimo imam nekih teških blamčina s početka, i sad treba da molim modove da mi brišu, a muka mi, a i oni imaju pametnija posla.
Hvala Ciklone, evo poslala sam ti.
@ SasvimNebitna - zato što je ranije dolazilo do zloupotreba. Neki autori su, nakon što su se posvađali sa nekim članom ili članovima, jednostavno utripovali nešto, te su obrisali, kao znak bunta sve svoje definicije.
Nema šta da ti bude teško, nikome od nas nije problem da ti obriše nešto. Evo, pošalji meni listu defki koje želiš za brisanje, a ja ću proceniti koje treba brisati, a koje ne.